Silivri Sesyad Side'de

Silivri Eski Sporcular Yöneticiler ve Antrenörler Derneği (SESYAD) Veteranlar, Manavgat Masterler Derneği'nin organize ettiği Masterler Futbol Turnuvası katıldı.

Silivri Sesyad Side'de
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Side Emirhan Hotel’de konaklayan Silivri SESYAD, turnuva boyunca üç karşılaşma yaparken, iki galibiyet ve bir mağlubiyetle Silivri’ye döndü.   

SEZGİNER’DEN SİDE GENÇLİK MERKEZİ’NE  ZİYARET

Turnuvaya katıldığı ilçelerde, Belediye Başkanlarını ziyaret etmeyi geleneksel hale getiren, Silivri Eski Sporcular Yöneticiler ve Antrenörler Derneği Başkanı Turgay Sezginer, Side Belediye Başkanı A.Kadir UÇAR’ın izinli olması nedeniyle Side Belediyesi Gençlik Merkezi Sorumlusu Halil Akgün’ü ziyaret etti. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın hazırlattığı porselen tabağı hediye eden Sezginer’e teşekkür eden  Side Gençlik Merkezi Sorumlusu Akgün “Ziyaretiniz bizleri son derece memnun etti. Sporun güzelliği bu olsa gerek. Silivri’den gelip katıldığınız turnuvada bizleri de unutmamanız büyük incelik. Teşekkürler” dedi. 

SİDE’DE BÜYÜK TESADÜF

Side  Belediyesi Gençlik Merkezi ziyareti sırasında, Silivri Eski Sporcular Yöneticiler ve Antrenörler Derneği Başkanı ve yıllarını Silivrispor’a adayan Turgay Sezginer, yıllar önce Silivrispor forması giyen Vedat Erener’in kardeşi Derya Erener ile karşılaştı. Türkiye Dans Federasyonu Antalya İl Temsilcisi olan Derya Erener “Ağbim yıllar önce Silivrispor forması giydi hatırlar mısınız ?” diye sorunca SESYAD Başkanı Turgay Sezginer’le aralarında kısa süreli bir hoş sohbet yaşandı. SESYAD Başkanı Sezginer, Antalya Dans Temsilcisi Erener’e günün anısına kahve fincan takımı hediye ederek “Bir kahvenin kırk yıl hatırı vardır” dedi. 

TANIŞMA TOPLANTISI

Emirhan Hotel’de  konaklayan Silivri SESYAD, Manavgat Masterler, Antalya Sportif Faaliyetler, Afyonkarahisar Zafer, Denizli Masterler, Malatya Masterler, Manisa Masterler, Sarayköy Masterler, Nevşehir Mim Art Master, 68 Aksaray Master ve Yozgat Masterler  turnuva öncesi hotelin lobi salonunda bir araya gelerek maçlar öncesi fikir alışverişinde bulundu. 

SESYAD MANAVGAT 2’Yİ GEÇTİ ( 3 – 2 )

Manavgat Masterler Derneği’nin organize ettiği Antalya Manavgat Masterler Futbol Turnuvası A Grubu’nda Manavgat - Malatya ve Marmaris ile mücadele edecek olan Silivri SESYAD, Marmaris Masterler’ın kötü hava koşulları nedeni ile turnuvaya katılamaması nedeniyle ilk gün Manavgat 2 Masterlerla karşı karşıya geldi.

Mevlüt – Varol ( Dk.32 Vedat ) – Hayri ( Dk.26 Fatih ) – Ahmet – Öztaş – Soner – Oğuz ( Dk.33 Birol ) – İlhan – Tamer – Hakan ve Serkan on biri ile sahaya çıkan Silivri SESYAD şiddetli yağış altında oynanan karşılaşmayı Serkan, Hakan ve İlhan’ın golleri ile ( 3-2 ) kazanmasını bildi.   

SESYAD MALATYA’YA DEĞİL HAKEME TAKILDI ( 0 – 1 )

Manavgat Turnuvasının ikinci günü ilk maçında Malatya Masterler ile karşı karşıya gelen, Silivri SESYAD favori olarak çıktığı mücadelede hakem triosunun akıl almaz hatalarına ayak uydurunca sahadan boynu bükük ayrıldı.

Mevlüt – Hayri – Varol – Soner – Fatih ( Dk.30 Selçuk ) Öztaş – Cem – Oğuz – Ahmet – Hakan ( Dk.4 Serkan ) ( Dk. 13 Tamer ) – İlhan onbiri ile sahaya çıkan Silivri SESYAD, maçın henüz 4.dakikasında hakemin yanlış kararlarına ayak uydurarak itirazlarını sürdüren Serkan, ikinci sarı kartın ardından kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Yardımcıların ve orta hakemin akıl almaz hataları temsilcimizi iyide iyiye çıldırtırken, tribünden maçı izleyen sporseverler bile “ya sakin olun, 5 atacağınız maçı sinirle kaybedeceksiniz” derken adeta maçın skorunu söyler gibi oldular. Tek kale oynayan temsilcimiz, golü bulamadıkça sıkıntı yaşarken, orta hakeminin yakın olduğu pozisyonda, İlhan penaltı noktası üzerinde düşürüldü, orta hakem  penaltı noktasını gösterirken yardımcısının uyarısı ile pozisyonu ceza alanı dışına taşıyarak adeta bir komediye imza attı. Bu pozisyon sonrası psikolojik olarak maçtan tamamen düşen Silivri SESYAD,  Malatya’nın tek atağında topu ağlarında gördü. Silivri SESYAD Başkanı Turgay SEZGİNER “Özel turnuvalarda bu tip hatalar insanı üzüyor ve organizasyona gölge düşürüyor. Buraya gelirken herkesin hedefi sonuçtan daha ziyade yeni dostluklar kurmak. Kupa ya da şampiyonluk işin formalitesi” dedi. 

SESYAD MANAVGAT’I ÇOK SEVDİ ( 1 – 0 )

Manavgat Masterler önüne, Mevlüt – Tamer – Ahmet (Dk.21 Hayri) – Vedat – Öztaş – Selçuk (Dk.32 Oğuz) – İlhan – Serkan – Cem – Mürsel – Birol (Dk.Soner) on biri ile çıkan temsilcimiz SESYAD, gol yollarındaki tutukluğunu bu maçta da sürdürdü. Net gol pozisyonlarında şeytanın bacağını bir türlü kıramayan SESYAD, maçın son dakikalarında kazandığı penaltı vuruşunu İlhan’la gole çevirerek turnuvayı galibiyetle kapattı. 

EVRENSEKİ BELEDİYE BAŞKANI BARUT’TAN PLAKET

Manavgat Masterler Futbol Turnuvasına destek veren Manavgat Evrenseki Belediye Başkanı Recep BARUT, cumartesi gecesi Emirhan Hotel’de düzenlenen gecede turnuvaya katılan tüm takımlara turnuva anısına plaket takdim etti. Plaketi Başkan Barut’un elinden alan SESYAD Başkanı Turgay Sezginer “Bizler size çok yakın yerden geldik. Yaklaşık 1000 km. İşte sporun güzel yanı bu. Belediye Başkanımız Sn. Özcan Işıklar’ın selamlarını getirdik. Kendisi Silivrimizde de veteran turnuvası yapalım, hep siz gidiyorsunuz, diğer veteranlarda ilçemize gelsin dedi. Side Belediyesini ziyaretimizde Gençlik Merkezi’nde, Silivrispor’da yaklaşık 30 yıl önce top oynayan Vedat’ın kardeşi ile karşılaştık. Bu kadar tesadüf olabilir mi ? Turnuvaya emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler” dedi. 

TEKİN’DEN BAŞKAN IŞIKLAR’A TEŞEKKÜR

Manavgat Masterler Futbol Turnuvası’na katılmalarına katkı sağlayan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a teşekkür eden SESYAD Takım Kaptanlarından İlhan Tekin “Güzel bir turnuvayı geride bıraktık. Bizlere destek veren Belediye Başkanımız Özcan Işıklar’a şahsım ve Silivri Eski Sporcular Yöneticiler ve Antrenörler Derneği adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.