Silivri Taekwondo kahvaltıda buluştu

Silivri'de yapmış oldukları etkinliklerle bölgenin en büyük spor kulüplerinden biri olan Silivri Teakwondo kulübü üyeleri kahvaltıda bir araya geldi. Silivrili Teakwondocuların kahvaltı programına ilçe Kaymakam'ı Faruk Bekarlar da katıldı.

Silivri Taekwondo kahvaltıda buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Pazar günü Silivri öğretmenevinde gerçekleştirilen kahvaltı programına Silivri Kaymakamı Faruk Bekarlar, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Karipçin, sporcular ve aileleri katıldı.
 
“YAPRAĞIN BİR PARÇASIYIZ”
Kahvaltı sonrasında sporculara hitaben konuşan ilçe Kaymakamı Faruk Bekarlar “Silivri Taekwondo ailesi tarafından gerçekleştirilen etkinliklerde onlarla olmaya gayret ediyorum. İlçemizdeki birçok spor kulübü arasında, disiplinlerini ve birlikteliklerini örnek göstererek, takdir ettiğim bir kulüptür. Sizler de aileleriniz ve çocuklarınızla hepiniz onun mensubusunuz. Biz de bu anlamda kendimizi yaprağın bir parçası olarak görüyoruz. İki yıldır Silivri’de üretmeye çalıştığımız birçok projede en önemli hedefimiz bütün çocuklarımızın sporla sosyalleşmeleri ve büyümeleri. Bu sadece sporcu yetiştirme amacını taşımıyor. İstiyoruz ki çocuklarımız bir şeyle uğraşacaklarla o spor olsun. Okullarında dersleriyle meşgulken kalan boş zamanlarında da kendilerini geleceğe daha iyi bir görev olarak hazırlayacağına inanıyoruz. Özellikle bunu başaran Taekwondo ailesinin değerli hocaları Cem ve Kürşat kardeşler, dernek üyeleri de her zaman faaliyetteler. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na yetiştirme arzumuz vardı, ancak biraz geçecek Kasım ayında Taekwondo ailesinin öncülüğünde ve Belediyemizin de desteğiyle bir bölgesel turnuva düzenlenecek. İnşallah sporla dolu günler yaşar, spor ahlakına sahip nesiller yetiştiririz. Bugünü tertip eden Taekwondo ailesine tekrar teşekkür ediyorum.” dedi.

Milli Takım antrenörü Cem Soydaş da kahvaltı programına katılım gösteren sporcu ve ailelerine teşekkür etti.