Silivri Taekwondo Kulübünden DP'ye ziyaret

Silivri'nin en etkin spor kulüplerinden olan Silivri Taekwondo Kulübü Demokrat Parti Silivri İlçe Başkanlığına bir ziyaret gerçekleştirdi.

Silivri Taekwondo Kulübünden DP'ye ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ziyarette kendilerini sıcak ve samimi bir şekilde Karşılayan Demokrat Parti Silivri İlçe Başkanı ve yönetimi kendilerini  ziyaret eden Silivri Taekwondo Kulübü hocası Cem Soydaş ve yönetimine teşekkür etti. Ardından ilk olarak söz alan İlçe Başkanı Halide AVLU;

” Gençlerimizin sporla uğraşmaları son derece güzel ve faydalıdır. Bizler de büyükleri olarak çocuklara ve gençlere destek olmak  ve onları teşvik etmektir. Çünkü onlar bizim geleceğimizdir. Sizler çok büyük işler yapmaktasınız. Çünkü geleceğe yatırım  yapıyorsunuz. Bu da çok güzel bir şeydir. Sizleri üstün başarılarınızdan dolayı kutluyorum. Sizler Silivri’de bir marka olma yönündesiniz.”  şeklinde konuştu.

Silivri Taekwondo Kulübü antrenörü Cem Soydaş da konuşmasında ” Bizler Silivri’mizi en iyi şekilde temsil edebilmek için çaba sarf ediyoruz. Bizde Yönetim Kurulu tamamen bayanlardan oluşmaktadır. Tabii ki onlar daha titiz oldukları için. Buradan kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Daha önce  Silivri Stadı’ndaki kapalı spor salonunda çalışmak taydık ama artık neredeyse farelerin yuvası haline gelmişti. Yönetim Kurulundaki bayanların sıkı bir şekilde konuyu takip etmeleri sonucunda bir neticeye vardılar. Şimdi spor salonu yenilenmektedir. Kısa bir zamanda çalışmalarımıza daha sağlıklı bir şekilde yürüteceğiz.”dedi.