Silivri, Tepecik'i kupadan eledi..

Silivrispor, deplasman maçında Sebahattin'in 45.dakikada penaltıdan attığı gol ile güçlü Tepeciksor'u eledi. Ziraat Türkiye Kupası'nda Silivrispor ikinci kez 'Yola devam' dedi.

Silivri, Tepecik'i kupadan eledi..
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ziraat Türkiye Kupası maçlarında ilk olarak 11 Eylül’de deplasmanda Ümraniye’yi 1-0 yenerek eleyen Silivrispor, dün oynan Tepecikspor deplasmanından da galip geldi. 2.Lig’in güçlü isimlerinden Tepecik’i evinde oynadığı maç ile kupadan elemeyi başaran Silivrispor; “Yola devam” mesajı verdi. 3. Lig ekiplerinden olan Silivri, 2.Lig’in güçlü ismi Tepecik ile kıyasıya bir mücadele içine girdi. 45. dakika penaltı kazanan Silivrispor, Sebahattin’in attığı gol ile ilk yarıda 1-0 öne geçti.

2.yarıda hem bu üstünlüğünü korumayı hem de bir gol daha atmayı hedefleyen Silivri, ele geçen pozisyonları gole geçiremedi. Aynı şekilde gol yollarında etkili olmayan Tepecikspor, 1-1’lik bir skor belirleyip maçı uzatmalara götürmek istese de başarılı olamadı. 90 dakika boyunca sahadan heyecan hiç eksik olmadı. Tribünleri dolduran taraftarlar ve vatandaşlar, nefes kesen bir müsabaka seyretti.

ORTAM GERİLDİ, 10 KART ÇIKTI

Özellikle maçın 2.yarısında oyun çok kızıştı. Hakem Fahri Var’ın cebinden tam 10 kart çıktı. Tepeciksporlu oyuncuların sert müdahaleleri nedeniyle, takımda tam 7 oyuncu sarı kart gördü. Silivrispor da ise 3 oyuncuya sarı kart çıktı.

TEPECİK 2.YARI DAHA BASKILIYDI

Maçın 2.yarısında sahada daha baskıcı bir Tepecikspor olması dikkatlerden kaçmadı. Sık sık pozisyon yaratmaya çalışan Tepecik, kontrollü bir rakip defansıyla karşılaştı. Silivrispor da bu baskılara boyun eğmedi ve rakibine gol yaşattırmayarak kalesini korudu. Tepecik, 2.yarı ne yaptıysa gol atamadı.

SEVİNEN SİLİVRİ OLDU

Silivrispor eleme maçlarında 2.takımı da elemeyi başardı. Ümraniyespor ve Tepecikspor’u evlerinde deviren Silivri, bu başarısıyla ilçeye sevinç yaşattı. Tepecikspor, bu mağlubiyetle Ziraat Türkiye Kupası’na veda etti.

Stat: Tepecikspor Stadı

Hakemler: Fahri Var, Yunus Taşkın, Oğuzhan Çalışır

Tepecik: Ramazan, Muharrem, Suat, Erol, İlker, Adem, Yılmaz, Serdar, Vedat, Türker, Günay

Silivri: Barış, Vahit, Fuat, Sebahattin, Yunus, İsmail, Hakan, Ahmet, Erkan, İhsan

Gol: Sebahattin (45.Dakika Sİlivrispor)

Sarı kartlar: Fuat(22. DK-Silivrispor), Sebahattin(36. DK-Silivrispor), Vedat(40.DKTepecikspor) Ramazan (45. DK-Tepecikspor), Günay(56.DK-Tepecikspor), Onur(65.DKTepecikspor), Adem(74.DK-Tepecikspor), Yılmaz(74.DK-Tepecikspor), Taner (75.DKSilivrispor), Recep (84.Dk Tepecikspor)