Silivrili Master Atletler Avrasya Maratonunda

Bu yıl 33.sü düzenlenen Kıtalararası İstanbul Avrasya Maratonu ve Halk Koşusu'na Silivri'den atletizm sevdalısı bir grup master atlet de katıldı.

Silivrili Master Atletler Avrasya Maratonunda
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Katılımcı sayısı 120 binle sınırlandırılmış ve katılımcı numarası olmayanların katılmasına izin verilmediği 8 kilometrelik Halk Koşusu, Anadolu Yakası'nda, Altunizade Köprüsü altından başladı. Boğaziçi Köprüsü'nü geçtikten sonra Beşiktaş sapağından ayrılarak, Barbaros Bulvarı'ndan Beşiktaş'a inilerek sahil yolunu izleyip Beşiktaş Fi-Yapı İnönü Stadyumu önünde son bulan Halk Koşusu'na Silivri'den katılan grup, yarışı toplu halde tamamladı.

Yağmurlu havaya rağmen yoğun katılımın olduğu yarışta, her sene olduğu gibi bu sene de ilginç ve güzel görüntüler ortaya çıktı.

Gençlerin kahvehanelerde, kafeteryalarda günlerini geçirdiği bir ortamda, bir grup orta yaşlı Silivrili atletizmseverin, kendi kendilerine organize olup, 33. Kıtalararası İstanbul Avrasya Maratonu'nun 8 kilometrelik Halk Koşusu bölümünde yarışması son derece anlamlı karşılandı.

Bir atletizm kulübü olmayan Silivri'den, kendi başlarına organize olup 33. Kıtalararası İstanbul Avrasya Maratonu'nun 8 kilometrelik Halk Koşusu bölümüne katılan Silivrili master atletler, önümüzdeki dönemlerde yapılacak atletizm yarışmaları için yetkililerin hazırlık ve organizasyon yapmalarını beklediklerini vurguladılar.