Silivri'nin gururu oldular

29 Mart- 1 Nisan tarihlerinde Gaziantep'te 69 ilden 2400 sporcunun katılımıyla gerçekleşen minik- yıldız Türkiye şampiyonası milli takım seçmesine Silivri'mizi temsilen katılan Silivri karate spor kulübü üyesi sporcular, ülkemizi ve milli takımımızı 27 Nisan'da Sırbistan'da yapılacak olan Balkan Karate Şampiyonasında temsil edecekler.

Silivri'nin gururu oldular
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Nurullah Baldöktü ilkokulu spor salonunda faaliyet gösteren Silivri Karate Spor Kulübü üyesi sporcular 29 Mart- 1 Nisan tarihlerinde Gaziantep’te 69 ilden 2400 sporcunun katılımıyla gerçekleşen minik- yıldız Türkiye şampiyonası milli takım seçmesine Silivri’mizi temsilen katıldı.

Silivri Karate Spor Kulübü sporcuları Aişe Nur Çakmak 45 kiloda 2., Canan Taphasanoğlu 40 kiloda 2., Nur Efşan Coşkun 36 kiloda 3., Zehra Dinçer +50 kiloda 3. olarak ülkemizi ve milli takımımızı 27 nisanda Sırbistan’da yapılacak olan Balkan Karate Şampiyonasında temsil edecekler.

69 İl ve yüzlerce kulübün katıldığı, birçok ilin ve kulübün madalya alamadan döndüğü bu büyük organizasyonda ilçemizde 2.5 yıldır Silivri Nurullah Baldöktü ilkokulu spor salonunda faaliyet gösteren Silivri karate spor kulübü 2017’de 2 Türkiye derecesi almış, milli takıma 2 sporcu vermiş, 2018’de 4 Türkiye derecesi alıp milli takıma 4 sporcu vererek Silivri’nin gururu olan bir kulüp olmayı başardı.