Silivrispor Attı Yattı 1-0

Silivrispor ilk yarıda penaltıdan attığı golle ligde kalmayı büyük ölçüde garantiledi.

Silivrispor Attı Yattı 1-0
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivrispor ilk yarıda penaltıdan attığı golle ligde kalmayı büyük ölçüde garantiledi. Sezonun ilk yarısında deplasmanda oynadığı karşılaşmada rakibine uzatma dakikalarında yediği golle 1-0 mağlup olan temsilcimiz rövanşı aynı skorla alarak puanını 31 e yükselterek rahat nefes aldı.

Kart cezalıları Onur ve Vahit’ten yoksun bir kadro ile sahaya çıkan Silivrispor’da uzun bir süredir forma şansı bulamayan Gencay, oynadığı futbolla adeta teknik direktör Tevfik Saygılı’yı tekzip eder görüntü çizdi.

13. dakikada gelişen Silivrispor atağında Uğur çok müsait pozisyonda topu auta yolladı.

Her iki takımda orta sahada birbirlerine üstünlük sağlayamazken oyun pozisyon bakımından sıkıntılar yaşattı.

26. dakikada Ersucan ceza alanı içerisinde Seyit Ahmet tarafından düşürülünce karşılaşma hakemi tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi.

27. dakikada atışı kullanan Nazif top ile kaleciyi ayrı köşelere yolladı. 1-0

40. dakikada Tolga’nın şutunda Silivrispor kalecisi Rasim topu elinden kaçırdı ağlara gitmekte olan topu Furkan son anda gol çizgisi üzerinden çıkardı.

45. dakikada Uğur’un sert şutu direkten geri geldi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına deplasman takımı Trabzon Kanuni daha istekli  başladı. Gelişen Trabzon ataklarına orta sahada kaptan Yunus ve defansta ise Gencay ve Furkan yaptıkları yerinde müdahaleler ile rakibin gol yollarını kapattılar.

Karşılaşmadan ilk yarıda attıkları golle 3 puan ile ayrılan temsilcimiz Silivrispor puanını 31 yaparak ligde rahat bir nefes almış oldu.

TRİBÜN KARIŞTI…

Silivrispor- Trabzon Kanuni karşılaşmasını ikinci yarısı oynanırken Silivrispor KASABA taraftar gurubu ile Silivrispor’un cezalı olduğu için bu karşılaşmada forma şansı bulamayan başarılı sol beki Vahit Yaşar arasında bir anda yaşanan gerginlik açık tribüne de sıçrayınca olaya müdahale eden güvenlik güçleri tribün lideri Ahmet Bozdağ’ı emniyete götürdüler.


Stat: Silivri

Hakemler:Serkan Özkan 7 Belgin Kumru 8 Uğur Önay 7

Silivrispor: Rasim 6 Yunus Aydın 7 Yunus Yaşar 8 Uğur Oğan 7 Melis Volkan 6 ( 65” Oğuzhan 5) Osman Furkan 8 Metin Paluli 4 ( 46” Serdar 5) Fatih Yorulmaz 5 Gencay 8 Volkan 6 Nazif 5 ( 78” Gökhan 5)

Trabzon Kanuni: Hüsrev 6 Hüseyin 6 Yasin 5 Seyit Ahmet 6 Eyüp 6 Muhammet 5 ( 46” Bilal 5) Nurettin 5 Zekeriya 6 Şaban 5 Tolga 5 Mesut 5

Gol: 27”  Nazif (pa)( Silivrispor)