Silivrispor avantajı koruyamadı 1-1

Silivrispor, normal sezonunu 5. sırada bitirdiği Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta, play off ilk maçında Ankara Demirspor'u misafir etti. Maçın büyük bölümünü önde götüren Silivrispor, maçın sonlarında yediği gol sonrası beraberlikle yetindi.

Silivrispor avantajı koruyamadı 1-1
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivrispor, Ankara Demirspor karşısında Selçuk, Tahir, Muharrem, Ender, Ali, Bülent, İrfan, Yunus, Samet, Taner ve İsmail 11’i ile sahada yer aldı.

Maçın 26. dakikasında gelişen Silivrispor atağında ceza alanı içinde topla buluşan Bülent’in isabetli vuruşu ile attığı gol sonrası Silivrispor 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra ikinci gol için bastıran Silivrispor ataklardan eli bol döndü. Taner ile kullanılan bir serbset vuruş da direkten dönerken, maçın son dakikalarında, rakip takım oyuncusu Doğancan ceza sahasına 6-7 metre kala sert ve isabetli bir vuruş ile golü attı. Doksan diye tabir edilen noktaya giden topa, kalecinin yapacak çok bir şeyi kalmamıştı. 1-1
Silivrispor, uzun süre önde götürdüğü maçta avantajını koruyamayınca da 18 Mayıs Pazartesi oynanacak rövanş maçını da zora sokmuş oldu. Şimdi bütün gözler Ankara'da oynanacak olan müsabakaya çevrildi.