Silivrispor bayan voleybolu 2. Lig yolunda

Türkiye Voleybol federasyonunun organize ettiği deplasmanlı bölgesel ligde şampiyon olan Silivrispor Bayan Voleybol takımı 2. Lig için Play-Off biletini kaptı.

Silivrispor bayan voleybolu 2. Lig yolunda
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Deplasmanlı ligin Tekirdağ final ayağında karşılaştığı Tekirdağ Güngörmüşspor’u 3-2 yenen Silivrispor Bayan Voleybol takımı mart ayı içinde oynanacak olan 2. Lige çıkma Play-Off maçlarına katılmaya hak kazandı. Grubunu lider olarak tamamlayan Silivrispor Bayan Voleybol takımı önümüzdeki ay içinde diğer dört grubun liderleriyle final müsabakalarına çıkacak ve buradan alacağı iyi derece ile Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Lig biletini almaya en yakın kulüp oldu. Silivrispor Kulübü Voleybol Başantrenörü Umut Tilev’in öğrencileri son oynanan müsabakaların ardından 2. Lig için biletlerini kapmak üzereler.

KENDİ ÖZDEĞERLERİ İLE MÜCADELE EDEN BİR SİLİVRİSPOR OLACAĞIZ

Silivrispor Kulübü İkinci Başkanı ve Voleybol Şube Sorumlusu Süleyman Gencoğlu alınan galibiyetlerin ardından yaptığı açıklamasında; “Silivrispor da bünyesinde yaklaşık 12 yıldır aralıksız faaliyet gösteren voleybol şubesi sene başında yeni bir yapılanmaya gitme kararı aldık. Aldığımız bu karar neticesinde tamamen yerel sporculardan oluşan bir kadro kurarak 2. Ligi hedefledik. Ayrıca önümüzdeki dönemde Silivri’de yine büyük başarılara imza atmış Çağrıbeyspor Kulübü ile birlikte Silivrispor çatısı altında birleşerek güçlü bir takım, güçlü bir altyapı oluşturacağız. Tamamen kendi öz değerleriyle mücadele eden bir a takım en büyük hayalimizdi ve bunu da gerçekleştirmek üzereyiz. Bu hem bizim hem de Silivri için büyük bir övünç kaynağıdır” dedi.