Silivrispor Cepten yiyor 0-0

Profesyonel 3. Ligde alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren temsilcimiz Silivrispor hayati önem taşıyan karşılaşmada Ümraniye önünde üç puana uzanamadı.

Silivrispor Cepten yiyor 0-0
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Rakibi önünde kalecisi Rasim ile ayakta kalmaya çalışan kırmızı – lacivertli ekip her iki yarıda da ortaya puan alıcı bir futbol koyamayınca sahadan 1 puanla ayrılmak zorunda kaldı.

 

Karşılaşmaya taraftar desteğini de arkasına alarak başlayan Silivrispor’lu futbolcular rakip takımın kalabalık orta sahasını aşamayınca uzun toplarla defanstan çıkmayı denediler.

Ümraniyespor, orta sahada Bahadır ve oyundan çıkana kadar Serdal ile ayağa toplarla çıkarak Özer’i gol yollarında topla buluşturarak ev sahibi rakibine tehlikeli ve sıkıntılı anlar yaşattılar.

16. dakikada Özer ile Vahit’in ceza alanı içindeki mücadelesinde Özer yerde kalınca karşılaşmanın hakemi Özgür Aydın tartışmasız penaltı noktasını gösterdi. Özer’in vuruşunu Rasim çeldi. Boşta kalan topu Özer tamamladı Rasim mükemmel bir refleksle mutlak bir golü önledi.

39. dakikada Uğur’un altı pas üzerine ortaladığı topa kaptan Yunus hamle yapmakta gecikince top az farkla auta çıktı.

Mücadelenin ikinci yarısında her iki takımın teknik direktörleri yaptıkları oyuncu değişiklikleri ile sonuca etki etmeye çalıştılar.

Tam bir orta saha mücadelesi şeklinde geçen 2. yarıda Silivrispor kalecisi Rasim yaptığı yerinde müdahalelerle rakip gol ayaklarına gol şansı vermeyince takımlar sahadan golsüz eşitlikle ve birer puanla ayrıldılar.

Ümraniye karşısında aldığı 1 puanla puanını 26 ya yükselterek 11. sıradaki yerini korudu.

 

Stat: Silivri

Hakemler: Özgür Aydın 8 Ahmet Şanslı 8 Murat Taşçıkar 8

SİLİVRİSPOR: Rasim 9 Fatih 7 Vahit 8 Volkan 7 Onur 6 Yunus 6 Oğuzhan 6 (72” Nazif 4) Metin Paluli 5 (60” Engin5) Uğur 6 Melis Volkan 6 Oğuz 4 ( 35” Yunus Aydın 5)

ÜMRANİYESPOR: Burak 8 Ömer 7 Cebrail 8 Ozan 7 Akın 7 Tuğrul 7 Bahadır 7 Bulut 6 ( 56” Abdülaziz 5) Özer 8 Serdal 8 ( 66” Burçağ 5) Yasin 7

GOL: Yok