Silivrispor'da Erdal İşkar istifa etti

Silivrispor'da Erdal İşkar istifa etti Son haftalarda alınan sonuçların ardından Silivrispor teknik patronu Erdal İşkar bir basın açıklaması yayımlayarak görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Silivrispor'da Erdal İşkar istifa etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivrispor'da Erdal İşkar istifa etti

Son haftalarda alınan sonuçların ardından Silivrispor teknik patronu Erdal İşkar bir basın açıklaması yayımlayarak görevinden istifa ettiğini açıkladı. 

Basın açıklaması: Evimiz olarak gördüğüm kulübümüzden bugün itibariyle istifa etmiş bulunuyorum. Bu istifa kararını alırken Silivrispor menfaatlerini ön planda tutup, kulübün önünü açmak içindir. Çalıştığım her dönemde Silivri ile kurduğum gönül bağı gereği kulübün başarısı için gecemizi gündüzümüze katıp elimizden gelen herşeyi yaptık. Burada şampiyonluklar yaşadık. Silivri halkı bize kucak açtı. Bizde bu güvene layık olmaya çalıştık. Çalıştığımız süre içinde bize destek veren başta başkanımız Sayın Akgün Duru'ya ve yönetim kuruluna, Özgür Ergün'e, teknik heyetime, tüm futbolcu kardeşlerimize, kulüp personeline, taraftarlarımıza, basın mensuplarına ve bizim yanımızda olan herkese çok teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum. Erdal İşkar