Silivrispor deplasmanda yok : 2-0

TFF 3.Lig 3.Grup 12. haftasında İ. Güngörenspor ile Silivrispor Mimar Yahya Baş Stadı'nda bir araya geldi. Karşılaşmayı İ. Güngörenspor 2-0 kazandı.

Silivrispor  deplasmanda yok : 2-0
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TFF 3.Lig 3.Grup 12. haftasında İ. Güngörenspor ile Silivrispor Mimar Yahya Baş Stadı'nda bir araya geldi. Karşılaşmayı İ. Güngörenspor 2-0 kazandı. 

STAT : Mimar Yahya Baş

HAKEMLER: Müjdat Duman, Deniz Caner Özaral, Hakan Yoldaş, Samet Tükenmez

İ. GÜNGÖRENSPOR: Mehmet Doğan, İbrahim Necipoğlu, Uğur Adem Gezer, Selçuk Kaban, Emrah Öztürk, Ahmet Turan Solak, Ersin Aslıyüksek (84' Ali Kafadar), Ömer Faruk Özgen (64' Abdullah Cemal Küçükyılmaz), Dursun Türk, Emre Turan (90' Seçkin Bektaş), Habib Uzun

SİLİVRİSPOR: Rasim Mutlu, Şemsettin Ender Kılıç, Murat Kar, Muharrem Doğan, Yemen Taş, Samet Albayrak, İsmail Düzgün (87' Ömer Polat), Ali Koçak (59' Özer Ercili), Yunus Yaşar (77' Oğuz Yavuz), Mustafa Kaya, Tahir Kurtuluş

GOLLER: DK 39: Ersin Aslıyüksek (İ. Güngörenspor), DK 90: Habib Uzun (İ. Güngörenspor)

SARI KARTLAR: DK 16: Dursun Türk (İ. Güngörenspor), DK 29: Mehmet Doğan (İ. Güngörenspor), DK 41: Ali Koçak (Silivrispor), DK 44: Ömer Faruk Özgen (İ. Güngörenspor)

Silivrispor geçtiğimiz hafta kendi evinde oynadığı ve Orhangazispor’u 2-0 yenmenin büyük morali ile gittiği İ.Güngörenspor deplasmanında iki farklı yenilgi ile üç puanı rakibine bıraktı. Silivrispor maç boyunca pozisyon bulmakta güçlük çekerken ikinci  yarı Samet’in bir topu direkten döndü. Karşılaşma boyunca seyirci desteğini de arkasına alan ve kazanmayı daha çok arzu eden ev sahibi İ.Güngörenspor her iki  yarıda bulduğu gollerle istediği üç puana ulaştı.

Karşılaşmada daha istekli olan İ.Güngörenspor ilk dakikadan itibaren temsilcimiz Silivrispor kalesinde gol aramaya başladı. Oyunu daha çok sahasında kabul eden ve bir  türlü istenilen futbolu ortaya koyan temsilcimiz İ.Güngörensporun baskısına 39 dakika dayanabildi. Bu dakikada Ersin Silivrispor ağlarını havalandırarak İ.Güngörenspor’u 1-0 öne geçirince temsilcimiz Silivrispor devreyi 1-0 mağlup kapatarak soyunma odasına gitti.

İkinci yarı ilk yarıya nazaran biraz daha hareketli gözüken Silivrispor beraberlik  golü için rakip kalede daha fazla gözükmeye başladı. İkinci yarının ortalarında Silivrispor Samet ile beraberliğe yaklaştıysa da top direğe takılınca bu şansı yakalayamadık.

Karşılaşma ev sahibi takımın 1-0 üstünlüğü ile tamamlanacağı sanılırken karşılaşmanın son dakikası içerisinde Habib ‘in golü ile İ.Güngörenspor skoru 2-0 yaparak, üç puanı her iki yarıda attığı gollerle almış oldu.