Silivrispor, emin adımlarla ilerliyor

Spor Toto 3. Lig 9. Hafta karşılaşmasında Silivrispor, Derince deplasmanına konuk oldu. Halide Edip Adıvar karşılaşmasıyla deplasman fobisini kıran Silivrispor, bu haftaki deplasmandan da 3 puan almasını bildi.

Silivrispor, emin adımlarla ilerliyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Derince Belediye Stadı’nda oynanan karşılaşmada Silivrispor, Derincespor ile karşılaştı. Silivri’den yoğun seyirci katılımının da olduğu maçı Silivrispor 1-0 kazanarak, hanesine 3 puanı yazdırdı.
Maçın ilk yarısında baskılı oynayan Silivrispor’da 33. dakikada kazanılan korner atışını Yunus arka direğe kullandı. Rakip defans oyuncuları arasından sıyrılan Güray’ın kafa vuruşunda top ağlarla buluştu.
İlk yarıda gol sonrası da baskısını devam ettiren Silivrispor, aradığı ikinci golü bir türlü bulamadı. Soyunma odasına 1-0 önde giden Silivrispor, ikinci yarıda skoru korumaya çalıştı. Derincespor ataklarını başarılı şekilde savunan Silivrisporlu futbolcular, maçın sonunda da 3 puanı almayı bildi.
Spor Toto 3. Lig 9. Hafta maçlarının tamamlanmasıyla birlikte ligdeki puanını 16’ya çıkaran Silivrispor, 5. sıraya yükselerek lider Bodrumspor ile arasındaki puan farkını da 3 puana indirmiş oldu.
90 dakikanın sonunda Silivrisporlu futbolcular galibiyeti taraftarlarıyla birlikte kutladı.
Silivrispor, Derincespor karşısında şu 11 ile sahaya çıktı: Cihan Topaloğlu, Güray Kula, Oğuz Yavuz, Vahit Yaşar, Yunus Yaşar, Güney Polat, Sercan Karagöz, Fuat Yaman, Fahri Eren Pamuk, İsmail Düzgün, Adem Çalık   

Eyüp Can BALABAN