Silivrispor, Erdal İşkar ile anlaştı

Geçtiğimiz hafta Silivrispor'da teknik patron Fahrettin Sayhan'nın görevi bırakmasının ardından boşalan teknik direktörlük görevi için Silivrispor, Erdal İşkar ile anlaşma sağladı.

Silivrispor, Erdal İşkar ile anlaştı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sezon başında da ismi Silivrispor ile anılan başarılı teknik patron Erdal İşkar kalan maçlarda Silivrispor başarısı için ter dökecek. Geçtiğimiz hafta yaşanan talihsiz olayların ardından görevini bırakan Fahrettin Sayhan’ın yerine Silivrispor Erdal İşkar ile yola devam etme kararı aldı. Geçtiğimiz dönemlerde Silivrispor başında görev yapan tecrübeli teknik adam Erdal İşkar hem bölgeyi hem de Silivri’yi iyi tanıması ile diğer teknik patron adaylarının önüne geçmesine neden olan faktörler oldu.

Ligde kalan maçlarda takımın başında olacak olan Erdal İşkar, Silivrispor Kulüp Başkanı Ümit Kalko’nun İstanbul’daki çalışma ofisinde yapılan son görüşmelerin ardından imzalar atıldı. Konu hakkında kısa bir bilgilendirmede bulunan Silivrispor Kulüp Başkanı Ümit Kalko; “Geçtiğimiz hafta talihsiz bir şekilde takımdan ayrılan hocamızın yerine Silivri’yi ve oyuncularımızı yakından tanıyan bir isim olan Erdal İşkar ile yola devam kararı aldık. Bölgemizi ve ligi de yakından tanıyor olması hoca kararımızı kolaylaştırdı. Kararımız kulübümüze hayırlı olsun” diyerek sözlerini tamamladı.