Silivrispor evinde sahaya çıkıyor

2018-2019 futbol sezonuna Trabzon'da 2-1'lik Hekimoğlu Trabzon yenilgisi ile başlayan Silivrispor'da, Batman Petrolspor maçı hazırlıkları tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı.

Silivrispor evinde sahaya çıkıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ligin ilk haftasında aldığı talihsiz yenilgi dikkat çeken Silivrispor'da moraller üst seviyeye çekildi ve iç sahada hafta sonu oynanacak olan maça da en iyi şekilde hazırlık yapılıyor. Ligin ilk iç saha maçında taraftarına galibiyet sevinci yaşatmak isteyen Silivrispor, yoğun tempoda Batman Petrolspor maçına hazırlanırken, Kulüp İdari Menajeri Özgür Ergün ilk haftayı değerlendirdi.

“SEZONUN BAŞINDAYIZ DAHA ÇOK MAÇIMIZ VAR”

Yaptığı açıklamasında Özgür Ergün, “İlk maçımızda yenilgi almak ve alt sıralarda olmak üzücü ama henüz ligin ilk maçını oynadık fazla abartmamak gerekiyor. İlerleyen haftalarda daha iyi yerlerde olacağımızdan eminim” dedi.

“ÜÇ PUANI ALMAK İSTİYORUZ”

Asıl amaçlarının maç maç düşünerek yollarına devam etmek olduğunu söyleyen Silivrispor İdari Menajeri Özgür Ergün; “Elbette gönül isterdi ki taraftarlarımıza galibiyet duygusu ve üst sıralarda olma duygusu yaşatmak isterdik. Ancak yine de abartmaya gerek yok. İlk maçta alınan sonuç ile ne şampiyon olduk ne de küme düştük. Bizim için esas olan lig sonunda nerelerde olacağımız. Maçtan maça daha farklı atmosfer oluyor bizim de bu atmosfere ayak uydurmamız gerekiyor. Takım olarak son derece uyumlu olduğumuzu söyleyebilirim. İlerleyen haftalarda bunun daha da iyi olacağına inanıyorum. Şimdi önümüzde Batman Petrolspor maçı var. Taraftarımızın karşısına çıkacağımız ilk maçta 3 puana uzanmak istiyoruz. Oyuncularımıza güveniyoruz.” diye konuştu.