Silivrispor Evinde Yine Kayıp : 1-2

Silivrispor kendi evinde Etimesgut Belediyespor'a 2-1 mağlup oldu.

Silivrispor Evinde Yine Kayıp : 1-2
TAKİP ET Google News ile Takip Et

STAT : Silivri

HAKEMLER : Ömer Tolga Güldibi 6, Halil İbrahim Kızılcan 6, Cem Özbay 7

SİLİVRİSPOR : RAsim 6, Muhaerem 6, Orhan 6, Ender 6, Özgür 6 ( Mustafa 6 ), Yunus 6, Samet 6, İrfan 6 ( Oğuzhan 5 ), Tahir 6, Yemen 6 ( Özer 5 ), İsmail 6.

ETİMESGUT BELEDİYESPOR : Sefa 7, Mert 7, İsmail 7, Tugay 7, Halim 6 ( Resul 5 ), Turgut 7, Artun 7, Ayvaz  6 ( Ercan 7 ), Seyithan 7, Murat 7 ( Furkan 6 ), Muhammet 8.

GOLLER : Haşim D.k. Muhammet, İrfan D.k. 61, Ercan D.k. 80.

Hafta arası Van deplasmanından üç puanla dönerek moral bulan Silivrispor alt sıralardan kurtulma çabaları veren Etimesgut Belediyespor karşısına mutlak galibiyet için çıktı. Tutuk bir oyun sergileyen Temsilcimiz Silivrispor mağlup duruma düştüğü karşılaşmada braberliği yakalamasına karşın bariz ofsayt pozisyonundan yediği golle sahadan 1-2 yenik ayrıldı. Silivrispor aldığı bu mağlubiyet ile zirve mücadelesinde büyük bir fırsatı daha tepmiş oldu. Etimesgut Belediyespor ise aldığı bu galibiyet ile  puanını 8 e yükselterek nefes aldı.

18. dakikada Muharrem'in hatası ile Murat Kaleci Rasim ile karşı karşıya kaldı, vuruşunda top az farkla yandan auta çıktı.

20. dakikada Yunus topu defansın arkasına nefis aşırrtı, Kaleci Sefa tehlikeyi sezerek kalesinden çıkarak topu uzaklaştırdı.

25. dakikada Silivrispor ceza alanındaki karamblde sol çaprazda topu önünde bulan Muhammet Kaleci RAsim'in yanından topu ağlara gönderdi 0-1.

28. dakikada Orhan'ın eline çarpan atışta topun başına Murat geldi, vuruşu Kaleci RAsim de kaldı.

34. dakikada Samet orta alandan aldığı topu taşıdıktan sonra ceza yayı üzerinden harika vurdu, Kaleci Sefa aynı güzellikte topu kornere tokatladı.

41. dakikada Kaleci Sefa degaj sonrası yerde yatınca iki kaleci antrenörü arasında kısa süreli bir gerginlik yaşandı.

İlk yarı konuk ekibin 0-1 üstünlüğü ile kapandı.

57. dakikada Mustafa'nın geliştirdiği atakta topla buluşan Yemen soldan sert vurdu, Kaleci Sefa topu korner çeldi.

61. dakikada İrfan ceza alanı içindeki karambolde topu kaleye gönderdi, defansa çarpan top ağlarla kucaklaştı : 1-1.

64. dakikada Samet'in vuruşunda top az farkla auta gitti.

76. dakikada Artun'un  ara  pasında Furkan ceza alanında topla buluştu, Kaleci Rasim ile karşı karşıya kaldı, topu Rasim'in üzerinden topu aşırtma vuruşla ağlara göndermek istedi, Rasim topu bloke etti.

80. dakikada soldan kullanılan serbest atışta  Silivrispor ceza alanına gelen topu defans ve Kaleci RAsim seyretti. İki kişi ofsayt posizyonunda olmasına karşın hakemde seyredince Ercan yakın mesafeden topu ağlara gönderdi : 1-2.

88. dakikada İsmail'in kullandığı serbest atışı Kaleci Sefa çeldi, defans uzaklaştırdı.

Değişim Gazetesi