Silivrispor Fırsat Tepti: 1-2

Spor Toto 3.Lig 1.Grupta kümede kalma mücadelesi veren Silivrispor sahasında galibiyet parolasıyla çıktığı, ilk yarısını 1-0 önde kapattığı maçta Düzyurtpora ikinci yarıda yediği gollerle 2-1 mağlup olarak durumunu zora soktu.

Silivrispor Fırsat Tepti: 1-2
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Stadı’da oynanan maça ev sahibi ekip iyi başlayan taraf oldu. Silivrispor 13. dakikada Veysi Öz’ün attığı golle taraftarları önünde 1-0 öne geçti. Ev sahibi ekip ilk yarı boyunca bir çok net fırsattan yararlanamayınca farkı arttırma şansını da değerlendirememiş oldu.
İlk yarıda son derece istekli ve arzulu bir oyun ortaya koyan Silivrispor ikinci yarıya durgun bir görüntüyle başladı.  İlk yarıda oyunu kendi sahasında kabul ederek kontrataklarla sonuca gitmeye çalışan konuk ekip ikinci yarıda bu planıyla oynadı. Düzyurtspor, 54. dakikada Samet Aydın’la skorda dengeyi sağladı: 1-1.
Golün şokundan çıkamayan Silivripor 59. dakikada Reha Kurt’un golüne de engel olamayınca skor konuk ekip adına 2-1 oldu.
Kalan sürede beraberlik golü için baskısını arttıran, net gol fırsatları yakalayan temsilcimiz kaleci Mustafa’yı geçemeyince 2-1’lik skora razı oldu. Temsilcimiz haftayı puansız kapatarak ligde kalma adına önemli bir fırsatı değerlendiremedi.
istanbulamator.com