Silivrispor, hırs küpü

Devre arası kampı için Antalya'da bulunan Silivrispor günde yaptığı çift idmanların haricinde hazırlık maçları ile de çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Silivrispor, hırs küpü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Grubunda lider konumda olan Silivrispor, Antalya, Belek’te yaptığı kampta oynadığı ilk hazırlık maçında 3. Lig ekiplerinden Sultanbeyli Belediyespor’u 3-1 yendi. Belek’te bulunan otelin sahasında oynanan maçta Silivrispor’un gollerini ise Özgür Ergün, Adem Çalık ve İbrahim Fatih Dilek kaydetti. Teknik patron Sertan Güriz ve yardımcıları Ümit Algür, Mehmet Can Karagöz ve kaleci hocası Mücahit Dönmez’in çalıştırdığı takımda son oynanan hazırlık maçı lig için olumlu bir prova olduğu bildirildi. Sahada kendilerine verilen görevi harfiyen yerine getiren oyuncuların hırsları ise takdire şayan olarak belirtildi.

KALKO DÜZENLİ GÖRÜŞÜYOR

Silivrispor Kulüp Başkanı Ümit Kalko, Antalya’da kampta olan takımından her gün bilgi alıyor. Bizzat İdari Menajer Mesut Tonta ve teknik ekiple konuşarak takım hakkında bilgiler alan Ümit Kalko takımın çalışmalarından memnun olduğu da gelen bilgiler arasında