Silivrispor ilk yarı başka ikinci yarı başka

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta yer alan temsilcimiz Silivrispor, Bergama Belediyespor ile deplasmanda ilk yarısını 2-0 önde bitirdiği maçtan 1 puanla ayrıldı. 3-3

Silivrispor ilk yarı başka ikinci yarı başka
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Spor Toto 3. Lig 3. Grup 24. hafta maçında deplasmanda Bergama Belediyespor ile karşılaşan Silivrispor, maçtan 3-3’lik beraberlik ile ayrıldı. Bergama deplasmanından 1 puan ile dönen Silivrispor 36 puan ile play off grubunun hemen ardından 6. sıradaki yerini korudu.

Selçuk, Tahir, Muharrem, Ender, Bülent, Ömercan, İrfan, Ali, Murat, Samet ve İsmail on biri ile sahaya çıkan Silivrispor, maçın 32. dakikasında Murat Kara ile öne geçti. Golden 10 dakika sonra sahneye çıkan Samet durumu 2-0 yaptı. 51. ve 58. dakikalarda rakibin gollerine engel olamayan Silivrispor rakibin eşitliği sağlamasına da engel olamadı.Bergama Belediyespor atağında savunulan top, Silivrispor adına 63. dakikada kontra atağa dönüştü ve maçın ilk golünün sahibi Murat Kara’nın kaydettiği gol ile Silivrispor  tekrar öne geçti. 3-2. Silivrispor gol sonrası ev sahibi Bergama Belediyespor’a atak fırsatları vermeye başladı. Maçta rakibin 2 topu direkten dönerken,  maçın son anlarında dakikalar 87’yi gösterirken ev sahibi ekibin 66. dakikada oyuna giren orta saha oyuncusu Harun durumu 3-3’e getiren golü ağlara gönderdi. Maç da bu skorla bitmiş olurken takımlar 1’er puanla yetindi.

Silivrispor’un geçen hafta aynı puanda olduğu Beylerbeyi ve Kahramanmaraş BBSK bu haftayı 3 puan ile kapatırken, BB Erzurum da deplasmanda Van BBSK ile berabere kaldı. Böylece galibiyet alan iki takım Silivrispor’un 2 puan önüne geçerek dördüncü ve beşinci sırayı aldılar. Silivrispor da 6. sıradaki yerini korumuş oldu.

Ayrıca sezonun ilk yarısında golcü sıkıntısı yaşayan Silivrispor’un, ikinci yarıda Kemer Tekirovaspor’dan transfer ettiği Murat Kaya 7. maçında 6. golünü kaydetti.