Silivrispor imzaya doymuyor

Yeni sezon hazırlıklarına aralık vermeden devam eden Silivrispor'da iç ve dış transferde imzalar birbiri ardına devam ediyor. Bir yandan mevcut kadrodaki başarılı oyuncular ile sözleşme yenilemesi yapılırken, bir yandan da dış transferde anlaşılan oyunculara imzalar attırıldı.

Silivrispor imzaya doymuyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele etmeye hazırlanan Silivrispor’da Teknik Patron Erdal İşkar’ın raporları doğrultusunda iç transferde üç isimle daha anlaşmalar tazelendi. Önceki gün Silivrispor İdari Binası’nda yapılan imza törenine Silivrispor Yönetim Kurulu Üyelerinden Cengiz Yıldırım, Sebahattin Akbıyık, Hayrettin Atasoy, Ufuk Bek, Turgay Sezginer ve Levent Saygılı katıldı. Yapılan imza töreninde iç transferde Burak Seres, Fuat Yaman ve Bülent Demir ile sözleşmeler yenilendi. İç transferin ardından dış transferde ise Gazitepeli başarılı oyuncu Barış Bakır,  Emir Gökçe, Doğan Ateş, Serdar Eylik imzalarını attılar.

Burak Seres ile bir yıl daha

Geçtiğimiz sezon devre arasında takıma dâhil olan ve oynadığı maçlarda kalitesini de ortaya koyan Burak Seres yeni sezonda Silivrispor ile yola devam kararı aldı. Kanat oynayan Burak imzasının ardından bir açıklamada bulundu. Seres; “Silivrispor ile iyi bir sezon geçirdim ve yeni sezonda da devam kararı aldık. İnanıyorum ki takımım ile yeni sezonda hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalar yapıp ligi hak ettiğimiz yerde tamamlamak en büyük arzumdur. Silivri benim ikinci evim gibi oldu burada hem taraftarlar hem de ilçe halkı bizlere inandı ve büyük zafere imza attık. Yeni sezonun sakatlıksız ve centilmence geçmesini temenni ederim” dedi.

Defans kalesi korunuyor

Silivrispor takımının defansının değişmez oyuncularından olan Fuat Yaman ve Silivrispor’un bütün zamanlarında forma giymiş olan başarılı defans oyuncusu Bülent Demir yeni sezonda kendilerini Silivrisporlu yapan imzaları attılar.

Fuat Yaman yaptığı açıklamasında; “Silivrispor ile bu sezon üçüncü sezonum olacak. İlk iki sezonda büyük mutluluklar yaşadım. Bu sezon ise yeni bir ligde yeni takım arkadaşlarımla birlikte Silivrispor’un hedefleri doğrultusunda elimden gelenin en iyisini yapma gayreti içinde olacağım. Yeni sezonun tüm futbol camiasına hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Bülent Yıldırım ise “Silivri ve Silivrispor ile yıllardır bir aradayım. Uzun yıllar takımın formasını başarı ile giymenin verdiği huzur ile yeni sezonda da hiç düşünmeden imzamı attım. Sakatlığın bizlerden uzak olduğu centilmence bir sezon olmasını diliyorum” diyerek attığı imzanın mutluluğunu paylaştı.

Forvete Emir Gökçe geldi

Silivrispor dış transferde ilk imzasını geçtiğimiz sezon Fethiyespor formasını başarı ile giyen tecrübeli forvet Emir Gökçe ile attı. Futbol hayatına Beşiktaş’ta başlayan 1990 doğumlu Emir Gökçe, Beşiktaş’ta ilk profesyonel sözleşmesini imzaladı. Beşiktaş’ın ardından sırasıyla Kartal, Maltepe, Küçükçekmece, Batman, Çorum, Karagümrük, Büyükçekmece Tepecikspor ve son olarak Fethiyespor’da forma giydi.

Orta sahaya dinamo Doğan Ateş

Geçtiğimiz sezon Tuzlaspor forması altında başarılı bir sezon çıkaran Doğan Ateş yeni sezonda Silivrispor forması altında ter dökecek. 1988 Sarıyer doğumlu olan Doğan Ateş, futbol hayatına Ayazağaspor altyapısında başladı. Ayazağa’nın ardından profesyonellik kariyerine Kasımpaşaspor ile başlayan Doğan Ateş ardından sırasıyla, Bulancak, Gümüşhane, Darıca Gençlerbirliği, Sancaktepe Belediyespor, Altınordu, Eyüpspor ve Tuzlaspor formalarını giydi.

Sol kanatta Barış Bakır imzayı attı

Kariyerinde birbirinden değerli kulüpler bulunan ve Silivri’nin yetiştirdiği ender oyuncular kervanından olan Barış Bakır da resmi imzasını attı. Gazitepespor ve Galatasaray forması altında futbolculuk kariyerine başlayan tecrübeli sol kenar oyuncusu Barış Bakır, Kartal Belediyespor ile profesyonelliğe geçiş yaptı. Ardından Denizlispor, Akçaabat Sebatspor, Denizlispor, Aydınspor, Tavşanlı Linyit, İskenderunspor, Sarıyer, Nazilli Belediye, Giresunspor ve Kırklarelispor formalarını giydi.

Forvet arkasına Serdar Eylik imzası

Yeni sezon için transferde sınır tanımayan Silivrispor, Serdar Eylik ile bir yıllık imzayı attı. 1990 doğumlu golcü oyuncu futbolculuk kariyerine Galatasaray altyapısında başladı. Profesyonellik hayatına Galatasaray ile başlayan tecrübeli oyuncu Orduspor’da bir yıl oynadıktan sonra tekrar Galatasaray’a geri döndü. Forvet ve forvet arkası oynayan Serdar Eylik; Galatasaray’ın ardından Denizlispor, Karşıyaka, Giresun, Kayseri Erciyes, Osmanlıspor, Samsunspor, Şanlıurfa, Sarıyer, Hatayspor ve Tokatspor formalarını giydi.