Silivrispor 'Kaya' gibi: 1-0

Silivrispor deplasmanda Ankara Demirspor'u Mustafa Kaya'nın attığı golle 1-0 yenerek üç puanın sahibi oldu.

Silivrispor  'Kaya' gibi: 1-0
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Silivrispor deplasmanda Ankara Demirspor’u Mustafa Kaya’nın attığı golle 1-0 yenerek üç puanın sahibi oldu.

 

Daha önce oynadığı 13 maçta evinde üç galibiyet altı beraberlik alan Silivrispor ilk kez deplasmanda üç puan ile tanıştı.

Silivrispor deplasmanda Ankara Demirspor’un karşısına Rasim, Vahit, Güray, Cemal, Serkan, Hakan, Ahmet, Taner, Erkan, Mustafa on biri ile çıktı.  İlk yarı her iki takımda gol atma başarısını göstermezken Ankara Demirspor’da Celal ve Şahin, Silivrispor’da da Serkan sarı kart gören oyuncular oldu.

İkinci yarıya Silivrispor adeta gol ile başladı. Silivrisporun gol umudu ve Mustafa 58. Dakikada Silivrispor’u 1-0 öne geçiren golü attı.

Silivrispor golü sonrası adate şoka giren Ankara Demirsporlu oyuncular gol için rakip kaleye yüklenmeye başladılar.

Silivrispor’dan Taner 70. Dakikada sarı kart gördükten sonra 74. Dakikada ev sahibi ekipten Şahin kırmızı kart ile oyu dışı kaldı.

Oyunun bundan sonraki dakikaların Silivrispor skoru koruma adına her türlü önlemi alarak mücadele etmeye başladı. Silivrispor oyunun son dakikalarına doğru Taner’in yerine Özer’i, Erkan’ın yerine İsmail’i, Mustafa’nın yerine de Fuat’ı oyuna alarak skoru doksan dakika sonuna taşıyarak Ankara deplasmanından üç puan ile dönme başarısını gösterdi.