Silivrispor kazanmak zorunda

Son haftalarda kötü bir grafik çizen Silivrispor'da gözler hafta sonu oynanacak olan Ankara Demirspor maçına çevrildi ve yönetimin bu maç için özel bir prim açıklayacağı bekleniyor.

Silivrispor kazanmak zorunda
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Son haftalarda kötü bir grafik çizen Silivrispor’da gözler hafta sonu oynanacak olan Ankara Demirspor maçına çevrildi ve yönetimin bu maç için özel bir prim açıklayacağı bekleniyor. 

Silivrispor’a son haftalarda bir haller oldu. Liderlik hesapları yaparken birden gerileme devrine geçen Silivrispor’da son haftalardaki kayıplar camianın moralini iyice bozdu. Her hafta sıralamada basamak basamak gerileyen ve tehlikeli bölgeye yaklaşan Silivrispor’da yönetimin bu kötü gidişe dur demesini bekleyen sporseverler, takıma son haftalarda neler olduğunu bir türlü çözemedi. Son maçlarında Bayburtspor’a 3-0 kaybeden ve büyük bir moral bozukluğu içerisine giren Silivrispor’da kötü gidişe dur demek için teknik kadronun büyük bir değişikliğe gideceği tahmin ediliyor. Grubun en iyi kadrolarına sahip olan Silivrispor’da kötü gidişe dur demek için gerekli moral motivasyonunun takıma sağlanması için yönetimin hafta içerisinde oyuncularla görüşmesi bekleniyor. Ankara Demirspor maçı ile çıkış yakalamak isteyen Silivrispor’da tüm hesaplar bu zorlu maç öncesi galibiyet üzerine yapılıyor.