Silivrispor sahasında idmanını yaptı

Uzun bir kamp döneminin ardından ilçeye dönen Silivrispor önceki gün Selimpaşa Karasu Tesislerinde ilk idmanını teknik patron Erdal İşkar nezaretinde yaptı.

Silivrispor sahasında idmanını yaptı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Silivrispor 10 günlük Afyon kampının ardından ilçedeki ilk idmanını gerçekleştirdi. Selimpaşa Karasu Tesislerinde yapılan ilk idmanı Silivrispor Kulüp Başkanı Akgün Duru ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte çok sayıda Silivrisporlu takip etti. Eksiksiz bir şekilde yapılan idmanda teknik patron Erdal İşkar izin dönüşü oyuncuların fazla zorlamadı. Yapılan ısınmanın ardından yarım saat toplu oyunlar oynayan takım ardından yaptığı çift kale maçla ilk idmanını tamamladı.

GENÇLER YAKIN TAKİPTE

Silivrispor teknik patronu Erdal İşkar altyapıdan gelen gençlerle birlikte denenmeye gelen tüm genç oyuncuları yakından yardımcıları ile birlikte takip etti. Gençlerin çift kale maçını yakından takip eden tecrübeli teknik adam zaman zaman oyunu durdurarak gerekli uyarılarını da yapmayı ihmal etmedi.

İBRAHİM KAŞ VE SERKAN ÇALIK İDMANA ÇIKTI

Önceki gün resmi imzalarını atan Serkan Çalık ve İbrahim Kaş ilçede yapılan idmana dahil oldu. Silivrispor takım kaptanı Yunus Yaşar her iki oyuncu ile ayrı ayrı ilgilenerek misafirperverliğini de göstermiş oldu.