Silivrispor yönetimi teşekkür etti

Silivrispor yönetimi yaptığı yazılı açıklamayla Silivri Stadı'nın yanında yapılan Spor Kompleksi Projesi için emeği geçenlere teşekkür etti.

Silivrispor yönetimi teşekkür etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi;

“Silivrispor Kulüp Yönetimi olarak geçen yıl hazırladığımız ve kamuoyu ile paylaştığımız Silivri Stadı’nın yanında yapılmasını istediğimiz Spor Kompleksi Projemizin sürdürdüğümüz çalışmalar neticesinde kademeli olarak yapılması kararı alınmıştır.

Yaklaşık 1 yılı aşkın bir süredir Spor Bakanlığımızın birçok birimiyle yaptığımız görüşmeler neticesinde hazırladığımız projenin belli bir kısmının yapılması fikrinin daha doğru ve ekonomik olacağı ifade edilmiştir.

İlk günden beri yapılacak yatırımlarda , harcanacak paraların bir kuruşunun bile heba olmaması bizimde isteğimizdi.Bu doğrultuda daha sonra ki yıllarda ihtiyaç duyulacak diğer yatırımlara da alan bırakılarak mevcut projemiz yeniden planlanarak hayata geçirilmeye başlanmıştır.

Hatırlanacağı  gibi geçen yıl Spor Salonun tadilatı için çıkan ödeneği o dönem Ak Parti İlçe Başkanı Sn. Metin KARAKAŞ’ın destekleriyle Stadın Zeminine harcanması sağlanmış, dolayısıyla şimdi yıkım kararı alınan Spor Salonuna harcanmayarak Devletimizin parası heba edilmemiştir.

İlk olarak Bakanlıkça; Silivrispor’lu oyuncuların Konaklayacağı tesisin yapımı için Stat içerisinde bir yer ayrılmış ve derhal inşaat çalışması başlamıştır. Tüm Silivri Halkına müjdeler olsun ki , bugün itibari ile Stadın iki tribünün yenilenme ve Spor Salonunun yıkılarak yerine çok Amaçlı Gençlik Merkezi yapımının Mayıs Ayı itibari ile başlanacağı tarafımıza bildirilmiştir.

Kulüp Başkanımız İhsan ATUN ve Yönetim Kurulu Üyeleri bu süre zarfında hiç azımsanmayacak bir özveri ile defalarca  İstanbul ve Ankara arasında adeta mekik dokuyarak ve Silivri’mize gelen GHSİM Yetkilileri ile koordineli bir şekilde çalışmışlardır.

Silivri’nin uzun yıllardır ihtiyacı olan bu Spor Kompleksinin yapımı ve yenilenmesi Çalışmalarında bizlere sonsuz destek sağlayan Sn.Cumhurbaşkanımız  Recep Tayyip ERDOĞAN’a,Spor Bakanımız Sn.Akif Çağatay KILIÇ’a ,  Eski Spor Genel  Müdürü  Sn.MehmetBAYKAN’a,Spor Genel Müdür Vekili Sn. Dursun TÜRK’e,BakanlıkMüsteşarlarına,İl Spor Müdürümüz Sn.İ.İbrahimKOÇ’a,İl Spor Müdürlüğü Protokol  ve  Özel Kalem  müdürü  Sn.  Gökhan   AKYOL’a,  İl  Spor  Müdürlüğü  Proje Çalışanlarına,Tesislerden Sorumlu Sn.BehçetELBİSTANLIOĞLU’na ,TASKK Genel Başkanı ve İASKF  Başkanı Sn.AliDÜŞMEZ’e,İlçe Spor Müdürümüz Sn.SinanBüyükparmaksız’a ,Ak Parti İlçe Başkanı Sn.DilekDEMİRAL’ave Her zaman yanımızda olan , desteğini bizden hiçbir zaman esirgemeyen Belediye Başkanımız Sn. Özcan IŞIKLAR’a,Bu projenin ilk fikrini ortaya atan Sn.İ.SüleymanGENCOĞLU’na , Projenin Mimarı olarak hazırlığını yapan Sn.M.Sinan ÖZKAN ve ekibine  Silivri Halkı adına teşekkür ederiz.

Silivrispor Yönetimi olarak Tüm Kurumlarla ortaklaşa çalışmaktan ve bu Kurumların Silivri’ye

Ortak hizmet etmelerine vesile olmaktan onur duyarız. SİLİVRİSPOR YÖNETİM KURULU