Silivrispor'a İCRA ŞOKU!

Silivrispor'un resmi internet sitesinde yapılan habere göre Silivrispor, Burhan Soyaslan'ın sahibi olduğu Soyaslan Köfte tarafından icraya verildi.

Silivrispor'a İCRA ŞOKU!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivrispor’un resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Şampiyonluk yolunda emin adamlarla ilçesinin de desteğini arkasına alarak adeta koşarcasına ilerleyen Silivrispor’a Soyaslan Köfte’den icra şoku geldi.
Tarihinde ilklere imza atarak grubunda en az gol yiyen ve şampiyonluktaki en güçlü adaylardan olan Silivrispor yönetimi bir önceki yönetimin borçlarını ödemekte güçlük çekmekte. İhsan Atun’un kulüp başkanlığında kulübün bir dönem yemek tedarikçiliğini yapan firma olan Soyaslan Köfte’nin sahibi Burhan Soyaslan alacaklarından dolayı kulübü icraya verdi. Konu hakkında bilgilendirmede bulunan Silivrispor Yönetim Kurulu yaptıkları açıklamalarında; “Silivrispor olarak sadece futbolda değil girdiğimiz her branşta yetiştirdiğimiz gençlerle övünürken başımıza gelenler bizlerin hizmet etme şevkini kırmaktadır. Geçtiğimiz dönem yönetimde bulunan isimlerin bizlere bıraktığı borç yükü altında ezilirken şimdi de icra takipleriyle uğraşır olmak bizleri üzmektedir. Özellikle bu sezon ilçe tarihinde ilkleri yaşayarak kurulan takımımız şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemesinin baltalanmasıdır. Bizler göreve geldiğimizde borçlarımızın durumunu biliyorduk. Borçlu olduğumuz isimlerle de gerekli görüşmelerimizi yaptığımızı sanıyorduk. Şimdi ise ilçemizin en köklü müesseselerinden biri tarafından kulübümüzün icralık olması düşündürücüdür.
Şimdi ilçemizde şampiyonluk şarkıları söylenip birlik ve beraberliğimizin had safhada olduğu bir dönemde ilçemiz esnaflarından olan Burhan Soyaslan’ın bizleri icraya vermesi bizleri üzmüştür. Her şeyi bir kenara bırakın ilçemizin ismi ile anılan bir kulübün hafta içi hayati değerde bir maça çıkacak olması da bu duruma tuz biber ekmekten öte gitmeyen davranıştır. Yönetime gelirken de bire bir söylediklerimizdir borçlarımızın ödeneceği. Hiçbir kuruma, kuruluşa, oyuncumuza borcumuz kalmayacaktır. Burhan Soyaslan’ın sahibi olduğu işletmenin bizleri icraya vermesi kabul edilebilir bir durum değildir ve talihsiz bir davranış olarak Silivrispor tarihinde yer alacaktır.”