Silivrispor'a komşu darbesi : 0-1

Silivrispor 2014-2015 futbol sezonu açılışında Spor Toto 3.Lig ekiplerinden Çatalcaspor ile karşılaştı. Konuk ekip Çatalcaspor karşılaşmadan galip ayrılan taraf oldu.

Silivrispor'a komşu darbesi : 0-1
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivrispor 2014-2015 futbol sezonu açılışında Spor Toto 3.Lig ekiplerinden Çatalcaspor ile karşılaştı.  Konuk ekip Çatalcaspor karşılaşmadan galip ayrılan taraf oldu. 

 

Silivrispor kulüp binası önünden başlayan etkinlikler sonrası , Silivri  Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun, MHP Silivri İlçe Başkanı Şenol Türkyılmaz ve İlçe Yönetimi, Silivrispor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri, Silivrispor kulübü teknik ekibi ve çalışanları, Silivrispor Kulübü Alt Yapı Sporcuları ve teknik ekibi, çok sayıda vatandaş ile Silivri Stadı’na hep birlikte yüründü. Silivri Stadı’nda kesilen kurban sonrası,  Silivrispor Başkanı İhsan Atun, İlçe Spor Müdürü Sinan Büyükparmaksız ve Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ın konuşmalarının ardından Silivrispor'a ait branşlar tanıtıldı.

Çatalca vurdu kaçtı

Silivrispor’un sezon açılışının ardından oynanan hazırlık karşılaşmasında Çatalcaspor attığı tek golle sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Silivrispor karşılaşmaya Rasim, Tahir, Muhsin, Bülent, Orhan, Ali, İsmail, Yunus, Mustafa, Samet on biri ile çıkarken, Çatalcaspor ise Murat, Gökhan, Evren, İsmail, Oktay, Murat, Okan, Nail, Erhan, Oğuz ve Hurşit on biri ile çıktı.Silivrispor 7. Dakikada Samet ile ceza alanında tehlikeli oldu, defans uzaklaştırdı. 9. dakikada Oktay sert vurdu Kaleci Rasim iki hamlede topu kontrol etti. 38. Dakikada İsmail sağdan ortaladı Mustafa vurdu, üstten aut.

42. dakikada İsmail soldan ortaladı Rasim topu bloke etti. Degajını yaptı, kısa düşen topu Hurşit kontrol edip direkt kaleye gönderdi üstten aut.

44. dakikada Yemen ortaladı Mustafa topa yatarak vurdu üstten aut.

45. dakikada Yemen ceza alanı dışından sert vurdu top üstten az farkla auta gitti.

İlk yarı golsüz sona erdi.

50. dakikada Hurşit ceza alanına ortaladı , Alper Tunga çok şık bir kafa vuruşu ile topu ağlara gönderdi 0-1.

Bundan sonraki dakikalarda her iki takım da oyuncu değişiklikleri ile skoru değiştirmeye çalışsa da başarılı olamadılar ve karşılaşma Çatalcasporun 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.