Silivrispor'da imzalar arka arkaya geldi

Silivrispor, önümüzdeki sezonun kadro yapılanmasını oluşturmaya devam ederken, iç transferde de imzalar arka arkaya geldi.

Silivrispor'da imzalar arka arkaya geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivrispor, önümüzdeki yılın kadro yapılanmasını oluşturmaya devam ederken, Başkan Akgün Duru ve yönetim kurulu üyeleri iç transferde birçok futbolcu ile anlaştı. Başta Teknik Direktör Erdal İşkar olmak üzere, takım kaptan Yunus Yaşar, Oğulcan Enes, İsmail Düzgün, Güray Kula, Oğuz Yavuz, Aykut Sevim iç transferde sözleşme yenilenen isimler oldu. Futbolcuların imza törenlerinde Silivrispor Yönetim Kurulu Üyeleri Ufuk Bek, Hayrettin Atasoy, Levent Saygılı ve Turgay Sezginer de hazır bulundu.

Takım Erdal İşkar’a emanet

Geçtiğimiz sezon takımını 2. Lig’e çıkaran hoca olan Erdal İşkar ve ekibi ile yeniden anlaşmaya varıldı. Yeni sezonun başlamasına aylar kala teknik heyet konusunda son noktayı koyan Silivrispor yönetimi başarılı teknik adam Erdal İşkar ve ekip arkadaşları ile yola devam etme kararı aldı. Silivrispor İdari Binası’nda yapılan imza töreninde attığı imza ile Silivrispor’da üçüncü sezonu için kolları sıvayan başarılı teknik adam Erdal İşkar’ın yardımcılığını Mutlu Özdemir, Umut Erdal, kaleci hocalığını ise İhsan Şen yapacak. Yapılan imzasının ardından kısa bir açıklamada bulunan Silivrispor Teknik Patronu Erdal İşkar; “Silivrispor’un başarıya ulaşabilmesi için iyi bir ekip oluyoruz. Başkanımız ve yönetimimiz ile birlikte koordineli bir çalışma içindeyiz. İç ve dış transferlerimizin büyük çoğunluğunu tamamladık. Gerçekleştireceğimiz ilk idmanın ardından yapacağımız kamp ile lige en iyi şekilde hazırlanıp mücadelemizi iyi niyet çerçevesinde vereceğiz. Yeni sezonun Silivri için hayırlı olmasını temenni ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Oğulcan Enes nihayet imzasını attı

Silivrispor’un profesyonel hayata dahil ettiği genç oyuncu Oğulcan Enes zor da olsa ikna edilerek yeni sezonda da Silivrispor ile olan anlaşmasını uzattı. İmzanın ardından bir açıklamada bulunan genç oyuncu Oğulcan Enes; “Silivri’ye ve Silivrispor’a bir vefa borcum var. Profesyonel hayata beni kazandıran bir kulüp olan Silivrispor’un başarısı için tüm çabamı sahaya yansıtacağım. Tribünlerin bana olan güvenini ve sevgisini de boşa çıkarmayacağım. Başta, bana güvenen ve beni destekleyen hocalarıma ve yönetim kuruluna teşekkür ederim” dedi.

İsmail Düzgün yeni sezonda takımda

Yeni sezon hazırlıklarına aralık vermeden devam eden Silivrispor’da iç transferde imzalar birbiri ardına atılmaya devam ederken İsmail Düzgün de kendisini Silivrisporlu yapan imzasını attı. İsmail Düzgün açıklamasında; “Bir Silivrili olarak huzur bulduğum evimdeyim. Yeni sezon, yeni hedefler ve yeni mutluluklar bizimle birlikte olsun. İlçemizin gururu olan takımda forma giymek büyük bir onurdur. Yeni sezonda sakatlıksız bir yıl diliyorum ve başarının da bizimle birlikte olacağına inanıyorum” dedi.

Güray Kula da tamam

Oynadığı tüm takımlarda şampiyonluk yaşayan ve bir üst lige çıkarmayı başaran tecrübeli stoper Güray Kula da yeni sezonda Silivrispor formasını giyecek. Silivrispor defansının bel kemiği olan ve oynadığı tüm maçlarda mükemmel üstü bir performans sergileyen Güray Kula yeni sezonda da kendisini Silivrisporlu yapan imzayı attı. İmzanın ardından kısa bir açıklamada bulunan tecrübeli stoper Güray Kula; “Silivri ve Silivrispor benim adeta evim gibi. Uzun yıllardır burada forma giymekteyim. Sonunda hak edilen 2. Lig’e çıkıldı. Yeni sezonda yeni hedeflere doğru yelken açan bir takımın oyuncusu olmaktan gurur duymaktayım. Yeni sezonun herkese hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.

Oğuz Yavuz da imzasını attı

Silivrispor altyapısından yetişen bir başka isim olan Oğuz Yavuz da imzasını attı ve önümüzdeki yıl için de resmen Silivrisporlu oldu. Geçtiğimiz sezon saha içinde oynamadık yer bırakmayan ve hem defansta hem de ofansta yer bulan Silivrili oyuncu Oğuz Yavuz da imzasını atarak yeni sezonda da takımının bir parçası olduğunu gösterdi. Altyapıdan yetişen bir başka isim olan Oğuz Yavuz imzanın ardından kısa bir açıklamada bulundu. Yavuz, “Silivrispor’un başarıya ulaşabilmesi adına var gücümüzle yeni sezonda da birlikteyiz. Yeni yönetim kurulumuzla birlikte yeni ligimiz olan 2. Lig Beyaz Grup’ta alnımızın akıyla mücadelemizi vereceğiz. Birlik ve beraberliğimizin üst seviyede olduğu bir lig olmasını temenni ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Forvet Aykut Sevim de takımda kaldı

Geçtiğimiz sezon oynadığı maçlarda büyük katkı sağlayan Silivrili forvet Aykut Sevim yeni sezon için imzasını Silivrispor için attı. Altyapısı Alibeyspor olan ve gol krallığı da bulunan Aykut Sevim yeni sezonda Silivrispor’un başarısı için çalışacak. İmzasını Silivrispor’un eski gol krallarından Ufuk Bek ve Kulüp İdari Menajeri Özgür Ergün ile birlikte atan forvet oyuncusu Aykut Sevim yaptığı açıklamasında; “Silivrispor benim futbol hayatıma başladığım ilçemdir. Burada olduğum için mutluyum. İlçemin takımının başarısı için var gücümle çalışıp yeni sezonda fırtına gibi eseceğim. Takım arkadaşlarım ile birlikte sahada aslanlar gibi mücadelemizi verip hak ettiğimiz yerde ligimizi tamamlayacağımıza eminim” dedi.