Silivrispor'da istifalar devam ediyor

Dün istifa eden Silivrispor Yöneticisi Süleyman Gençoğlu'nun ardından diğer Silivrispor yöneticilerinin istifaları arka arkaya gelmeye devam ediyor.

Silivrispor'da istifalar devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivrispor’da istifalar arka arkaya gelmeye devam ediyor. Dün istifa eden Silivrispor İkinci Başkanı Süleyman Gençoğlu’nun ardından, bugün de yöneticilerin istifa haberleri gelmeye devam ediyor.

8 isim istifa etti

Süleyman Gençoğlu’nun dünkü istifasının ardından bugün de 8 yönetici istifasını kulübe sundu. Yusuf Temel, Hüseyin Kızıltan, Recep Karaköy, Yavuz Dirik, Tuncay Kanburoğlu, Zafer Bıyıklı, Arzu Yalçınkaya, Raşit Yağcıoğlu bugün istifa eden isimler oldu.

Kalko “İstifalar söz konusu olacak” demişti

Silivrispor Kulübü Başkanı Ümit Kalko, dün akşam yaptığı basın açıklamasında Süleyman Gençoğlu’nun istifasının sorulması üzerine “Süleyman Ağabey çok sevdiğimiz bir ağabeyimiz. Bugüne kadar da 1 yıldır elbirliği ile onunla büyük mücadelelerde yer aldık. Ancak bu özellikle 4-5 aydır Belediye Başkanı’mızın şahsımın istifasını istemesinden dolayı çok arada kaldı. Çok arada kaldığı için de çok yıprandı ve kendi isteğiyle istifasını da verdi.  Tahmin ediyorum yarından itibaren başka istifalar da söz konusu olacak. Bana, bizzat arayarak, istifa edeceğini söyleyen arkadaşlarımız da oldu. Önemli olan Olağanüstü Genel Kurul’a gitmekse eğer, bu takımı Olağanüstü Genel Kurul’a götüren ben olmayacağım. Bu takımın huzurunu ve istikrarını bozan ben olmayacağım.” diyerek, bugünkü istifaları beklediğini de dile getirmişti.