Silivrispor'da kıran kırana çift kale

Hafta sonu ligde önemli bir maça çıkacak olan Silivrispor son provalarını yaptı ve günün çift kale maçında teknik patron Fahrettin Sayhan tüm oyuncularının performansını yakından takip etti.

Silivrispor'da kıran kırana çift kale
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Pazar günü saat 13.30’da grubun orta sıralarında yer alan Tokat temsilcisi Erbaaspor ile oynayacağı lig maçının hazırlıklarını sürdüren Silivrispor’da teknik patron Fahrettin Sayhan çift kale maçta tüm oyuncularının performansını ayrı ayrı ve titizlikle kontrol etti. TFF 3. Lig 2. Grupta zirve mücadelesinde olan Silivrispor’da tüm kadronun forma savaşının son şeklinin verildiği çift kale maçta oyuncuların hırslı olması yönetimi ve teknik heyeti sevindirdi. Mutlak galibiyet için çıkacakları Erbaa maçının kadrosu da şekillenmek üzere. Dersim maçında kasığından sakatlanan orta saha oyuncusu Sercan Karagöz’ün de iyileşerek takım ile birlikte idmanlara çıkması ile forma adeta aslanın midesine indi.

Önemli maça davet

Silivrispor Kulübü İdari Menajeri Mesut Tonta hafta sonu oynanacak olan Erbaa maçında tüm Silivrisporluları bu zorlu maça davet etti. Ton yaptığı kısa açıklamasında; “Bizim için ne kadar önemliyse rakibimiz için de önemli bir maç olacaktır. Bizim hedefimiz belli ve bu hedef doğrultusunda teknik ekibimiz ile birlikte koordineli bir şekilde çalışmaktayız. Çift kale maçta oyuncularımızın hırslı ve istekli oluşu bizleri memnun etmektedir. Hafta sonu kendi saha ve seyircimizin önünde oynayacağımız bu maça tüm Silivrisporluların gelerek ilçelerinin takımını desteklemeye davet ediyorum” dedi.