Silivrispor'da Öncelik Tesisleşme

Silivrispor Sportif Direktörü Mesut Tonta teknik direktör konusundaki arayışlarının sürdüğünü, henüz kesin kararlarını vermediklerini söyledi.

Silivrispor'da Öncelik Tesisleşme
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tonta geçtiğimiz yıl başarılı bir sezon geçirdiklerini belirterek “Baktığımız zaman başarılı bir sezon geçirdik. Yeni sezon yapılanmasında kulübün aldığı kararlar doğrultusunda bu sezon tesisleşmeyi birinci planda tutuyoruz. Kulübün ekonomik anlamda daha önce gelen borçlarından dolayı bu sene daha mütevazi, hedeften uzak olmayan ama belirli hedefleri olabilecek bir takım kurgusu yaratmak istiyoruz. Kulübün yapısına uygun teknik direktör arayışını sürdürüyoruz. Yönetim kurulumuz ve transfer komitemiz çalışmalarına devam etmektedir.” ifadesini kullandı.

Bu sene kontenjan kalktığı için takımların da formatlarında değişikliğe gideceğini belirten Tonta “Bu sene ligin formatı daha farklı olacak. Daha kaliteli bir lig olacak. Biz de bu ligin içinde yerimizi alacağız. Öncelikli amacımız bu süreçte tesislerimize kavuşmak. Futbolcuları daha iyi şartlarda konaklatmak.” dedi.

istanbulamator.com