Silivrispor'da seçmeler için tarih kesinleşiyor

Silivrispor Altyapılar Sorumlusu Vahap Aras yaptığı açıklamasında yeni sezon için özellikle genç oyuncuların sadece bir iki maçta değil yaklaşık bir ay deneme süreci olacağını bildirdi.

Silivrispor'da seçmeler için tarih kesinleşiyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeni sezonun planlamasına başlayan Silivrispor’da Altyapılar Sorumlusu Vahap Aras 2017-2018 Futbol Sezonu için hem A takım hem de altyapılar için oyuncu seçmeleri bir ay süreceğini bildirdi. 30 Nisanda bitecek olan TFF 3. Lig müsabakalarının ardından vakit kaybetmeden seçmeler başlayacak. Konu hakkında bir bilgilendirmede bulunan Silivrispor Altyapılar Sorumlusu Vahap Aras yaptığı açıklamasında; “Bu sezon özellikle altyapılarda istediğimiz sonuçları aldık. Sadece U-19 takımı haricinde yarışmacı zihniyetten uzak bir anlayışı hayata geçirdik. U-19 takımının haricinde diğer kategorilerde yarışmacı zihniyetten daha ziyade gelecekteki sportif geleceği için yatırım yaptık.

Seçmeler bir ay sürecek

Özellikle U-14, 15 ve 16 takımlarından üst ligler için kaliteli oyuncular yakından takip edilmekte. Şimdi altyapılar olarak yeni sezonun planlamalarını yapmaktayız. Bununla birlikte A takım ligi bitirdiği tarihten itibaren yeni sezon için seçmelerimiz başlayacaktır. Geçmişte olduğu gibi sadece bir iki güne sığdırılmış seçmeler yapılmayacak. Bir ay boyunca altyapılar ve A takım için oyuncularımız denenecek ve raporları hazırlanıp futbol şubemize sunulacaktır. Seçmeler için kesin tarihi ise önümüzdeki günlerde resmi sitemizden ve internetten yapacağımız açıklamalarla bildirimde bulunacağız” diyerek sözlerini tamamladı.