Silivrispor'da Sercan ve İsmail düeti: 2-0

TFF Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden ekibimiz Silivrispor gittiği Vefa deplasmanında grubun güçlü takımlarından Halide Edip Adıvar ile karşı karşıya gelirken 3 puanı attığı iki golle aldı. Temsilcimiz uzun zamandır devam eden deplasman fobisini de yenmiş oldu.

Silivrispor'da Sercan ve İsmail düeti: 2-0
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bir yıldır deplasmanda puan alamayan Silivrispor şeytanın bacan yine İstanbul’da kırdı. Grubun güçlü takımlarından Halide Edip Adıvar karşısında iyi bir futbol sergileyen Silivrispor 3 puanı Sercan Karagöz ve İsmail Düzgün’ün attığı iki golle aldı. Maça ev sahibi ekip Halide Edip Adıvar takımı hızlı başladı. Silivrispor daha kontrollü bir oyun anlayışıyla rakibin üstünde hâkimiyet kurmaya çalıştı. Müsabakanın ilk 20 dakikasında önemli bir atak her iki takım adına da gelişmedi. Maçın ilkyarısı karşılıklı ataklarla geçildi. Özellikle ilkyarının son bölümlerinde Halide takımının orta sahası oyunun üstünlüğünü ele almıştı fakat aradıkları gölü bulamadılar. Maçın ilk yarısı 0-0 berabere tamamlandı.

İkinci yarın Silivri üstünlüğü
İkinci yarıya Silivrispor oyunu kendi sahasında kabul ederek başladı. Maçın 57. Dakikasında Murat Akçay rakibiyle girdiği ikili mücadelede sakatlanarak oyun dışı kaldı. Murat Akçay’ın yerine Rıdvan Özkan girdi. Karşılaşmanın 62. Dakikasında Silivrispor’dan Sercan Halide defansının arkasına sarkarak kaleciyle karşı karşıya kaldı. Kaleciyi de çalıp atarak fileleri havalandırdı. 76. dakikada Orta sahada Sercan Karagöz mükemmel bir ara pasıyla İsmal’i topla buluşturdu. İsmail kaleciyle karşı karşıya kalarak golünü attı: 2-0. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında başka gol olmayınca, maç 2-0 Silivrispor’un üstünlüğü ile tamamlanmış oldu.

Kasaba maça damga vurdu
Kasaba taraftar grubu da maça ilgi göstererek takımlarını yalnız bırakmadı. Silivri’den Vefa’ya 3 otobüsle takımlarını desteklemeye gelen Kasaba 90 dakika boyunca susmayarak Fatih’te adeta gövde gösterisi yaptı.

Stad: Vefa Stadı

Hakemler: Bayram Başkan, Halil Kurt, Ertan Başbağ

Halide Edip Adıvarspor: Burak 7, Aytek 7, Barış 7, Yavuz 7, Taner 7, Hüseyin 7, Mustafa 7, Serkan 7, Sefa 7, Taner Gürsoy 7, Uğur 7

Silivrispor: Cihan 9, Güray 9, Yunus 9, İsmail 9, Oğuz 9, Murat 9, Adem 9, Güney 9, Vahit 9, Sercan 9, Fuat 9

Goller: 62’ Sercan – 76’ İsmail

silivrispor.com.tr