Silivrispor'dan bomba transfer

Spor Toto 3.Lig ekiplerinden Silivrispor dış transfer çalışmalarına hız verildi. Ümraniyespor'un kaptanı Samet Albayrak'ı bugün imzalanan sözleşme ile renklerine kattı.

Silivrispor'dan bomba transfer
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Spor Toto 3.Lig ekiplerinden Silivrispor dış transfer çalışmalarına hız verildi. Ümraniyespor’un kaptanı Samet Albayrak’ı bugün imzalanan sözleşme ile renklerine kattı.

Yalova, Dardanel, Adana Demirspor, Göztepe ve1461 Trabzon takımlarında oynayan Orta saha oyuncusunun son top oynadığı Ümraniyespor’da takım kaptanı olan Samet Albayrak”2 senedir rakibi olduğum Silivrispor’da bulunmaktan gerçekten çok mutluyum. Arkadaşlar arasında da şaka yapıyorduk. Neden Silivri beni aramıyor diye, bu sene nasipmiş burada oynamak. Transferimde emeği geçen başta hocam olmak üzere bütün yönetici ağabeylerime ve başkanıma çok teşekkür ederim. Burada bulunmaktaki amacım ben şampiyonluklara alışkın birisiyim.3 senede üçüncü şampiyonluğum oldu. Silivri’ye de bunu yaşatmak için buraya geldim ”dedi.

Silivrispor kulüp Başkanı İhsan Atun da İmza töreni sonrası yaptığı açıklamada “İnşallah güzelliklerle dolu bir gelecek bizleri bekliyor olur. İnanarak transfer ettiğimiz bir futbolcu Samet Albayrak, inşallah her şey güzel olacak ”dedi.