Silivrispor'dan Süper Başlangıç: 1-1

TFF 2.Lig Beyaz Grup 18. haftasında Bandırmaspor ile Silivrispor Bandırma 17 Eylül Stadı'nda bir araya geldi. Karşılaşma beraberlik ile sonuçlandı.

Silivrispor'dan Süper Başlangıç: 1-1
TAKİP ET Google News ile Takip Et

STAD: Bandırma 17 Eylül

HAKEMLER: Ali ZAĞRI, Hakan Karabalcık, Murat Tugberk Culbay

BANDIRMASPOR: Ali, Ogulcan, Erdi, Berkay Can, Bahri Can, Birhan, David, Oğuzhan ( Yunus ), Erhan, Hüseyin ( Hüseyin Pala ) , mehmet ( Mertcan )

SİLİVRİSPOR: Batuhan, Yusuf Onur, Sekan , Ali, Eşref , Yunus ( Barış ) , Orhan ( Kazım ), Ekrem ( ramazan ), Tolgahan , Tufan, İsmail.

GOLLER: Mehmet D.k. 45 ( bandırmaspor ) Ramazan D.k. 90 Silivrispor Türkiye 2. Ligi Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Silivrispor ilk maçda evinde 3-1 mağlup olduğu Bandırmaspor ile ikinci yarının ilk maçında deplasmanda karşılaştı.

İlk yarıyı maçın 45. dakikasında yediği golle ilk yarıyı 1-0 mağlup kapatan Silivrispor ikinci yarı skor da denge sağlamak için mücadele etti. Karşılaşmanın ilk yarının uzatma dakikalarında kalesinde golü gören Silivrispor karşılaşmanın 90. dakikasında Ramazan ile Bandırmaspor ağlarını havalandırarak eşitliği sağlayıp, güçlü rakibinden bir puanı alıp ikinci yarıya çok iyi bir başlangıç yaptı.,

İlk yarı rakibi karşısında çok iyi bir oyun ortaya koyan temsilcimiz öne geçebileceği dakikalarda devreyi 45. Dakikada yediği şok golle 1-0 mağlup kapattı. İkinci yarıya da çok iyi başlayan Silivrispor üç net pozisyonda golü bulamadı. Ev sahibi Bandırmaspor da bu dakikalarda geliştirdiği kontrataklarda yüz de yüz iki gol pozisyonu buldu, bu dakikalarda kalesinde gole izin vermeyen Batuhan ilk goldeki hatasını da telafi etmiş oldu. Tekrar oyunda dengeyi sağlayan ekibimiz arzuladığı gole 90. Dakikada kavuştu, bu dakikada oyuna sonradan giren Ramazan skora denge getiren golü atarak güçlü rakibimiz Bandırmaspor dan bir puan almamızı sağladı.