Silivrisporluların Fedakârlıklarına Başkan Kalko'dan Teşekkür Geldi

Ümit Kalko'nun başkanlığında yeni bir döneme giren Silivrispor 'Feda Yılı' kapsamında çalışmalarına start verdi.

Silivrisporluların Fedakârlıklarına Başkan Kalko'dan Teşekkür Geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Göreve gelmelerinin ardından kulüp borçlarının yapılandırılarak ödenmesi konusunda harekete geçen yeni yönetim ve Başkan Kalko, ziyaretlere başladı. Silivrispor’un zor dönemlerinde fedakârlıkta bulunarak destek veren ve yeni dönemde kulübe katkıda bulunan kişi ve kurumları ziyaret ederek çalışma programını aktaran Kalko, yeni dönemde borçların yapılandırılması ve öncelikli ödemelerin yapılması konusunda harekete geçerek sezona iyi bir başlangıç yapmayı hedeflediklerini söyledi. Maddi sorunların çözülmesiyle eş zamanlı takımın yapılandırılması konusunda da çalışmalar yürüten yeni yönetim, Feda Yılı olarak adlandırılan bu dönemde iyi bir teknik alt yapı ve takım oluşturarak bir sonraki sezona hazırlanıyor. Takım için hedef büyüttüklerini belirten Kalko, kulübün maddi sıkıntılarını çözmeye başladıklarını, bu süreçte kurum ve kuruluşların, taraftarın ve Silivrililerin desteğinin çok önemli olduğunu belirtti.
“Çalışanların ve Esnafın Borçları Tamam”
Kulüp çalışanlarının tüm maaş alacaklarını ödeyerek borçların yapılandırılarak ödenmesi konusundaki ciddiyetini gösteren Silivrispor Kulüp Başkanı Ümit Kalko, ilçe esnafının alacaklarının ödenmesi konusunda çalışma başlattı. Ümit Kalko, SGK ve vergi borçlarının ödenebilmesi ve Silivrispor’a yeni kaynaklar yaratılabilmesi için projeler üreterek tüm zamanını bu alanda kullanıyor.
“Fedakârlıkta bulunan tüm Silivrisporlulara teşekkür”
Kulübün zor günlerinde desteğini esirgemeyerek fedakârlıkta bulunan ve Silivrispor’a gönül vermiş kurum ve kuruluşları ziyaret eden Başkan Kalko, herkese katkılarından dolayı teşekkür etti. Geçtiğimiz hafta önemli ziyaretlerde bulunan Kalko, borç yapılanması ve takımla ilgili hazırlıkları anlattı. Kulübün diğer branşlara da ağırlık vereceğini belirten Kalko, futbolda gelecek yıla ağırlık vererek yatırım yaptıklarını, bu yılın hazırlık yılı olacağını ama bir sonraki yılda hedef büyüterek başarıya odaklandıklarını söyledi.