Silivri'ye ikinci şampiyonluk yolda

Çağrıbey Ortaokulu kızları, Okullar Arası Türkiye Finalleri şampiyonu olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Silivri'ye ikinci şampiyonluk yolda
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Antrenör Umut Tilev’in çalıştırdığı Çağrıbey Ortaokulu kızları, Fethiye’de gerçekleştirilen Okullar Arası Türkiye Finalleri’nde şampiyonluk yolunda ilerliyor.

Turnuvaya uzanan yolda İstanbul’da derecesi alan Çağrıbey Ortaokulu kızları, Kırşehir’de yapılan bölge turnuvasında da birinci olarak ismini Türkiye Yarı Finalleri’ne yazdırdı.

Afyon’da oynanan Türkiye Yarı Finalleri maçlarında da başarılı bir performans ortaya koyan Filenin Prensesleri, Fethiye’deki Türkiye Finalleri’ne katılmaya hak kazandı.

Kolejlerle mücadele ediyorlar

Fethiye’de yapılan Okullar Arası Türkiye Finalleri’nde mücadele eden Çağrıbey Ortaokulu, özel okullarla karşılaşan tek devlet okulu olarak dikkat çekiyor.

Filenin Prensesleri, Fethiye’deki mücadelelerin grup aşamasında Ankara Özel Maya Koleji ve Emine Örnek Koleji takımlarına karşı galip gelirken, Kardelen Koleji’ne ise mağlup oldu. Aldığı iki galibiyet ile adını son 4 takım arasına yazdıran Çağrıbey Ortaokulu kızları, çapraz grubun birincisi ile eşleşecek. Bu eşleşmede de rakibine üstünlük kurması halinde Filenin Prensesleri finale adını yazdırmış olacak.