SİOKGSK Samsun'a Gidiyor

10-12 Ağustos tarihlerinde Samsun'da düzenlenecek olan Türkiye Okçuluk Turnuvasına katılarak kulübü ve Silivri'mizi temsil edecek sporculara Klas Arsa Ofisi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akbayır sponsor oldu

SİOKGSK Samsun'a Gidiyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sponsorluk desteğinin ardından konuşan Klas Arsa Ofisi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet AKBAYIR “Geleceğimizin sigortası olan gençlerimizi ata sporumuz olan okçulukla buluşturduğunuz için sizlere bir kez daha teşekkür ederim. Aynı zamanda kulübümüzün bir üyesi olarak verdiğiniz gayret ve emekleri yakından takip etmekteyim okçuluk sporunu Silivri’de ne kadar çok sevdirdiğinizi de ayrıca gözlemlemekteyim. Herkesin bilmesi gereklidir ki spora, sanata yönlenen çocuk kötülüklerden uzak; edepli, ahlaklı, akıllı ve aynı zamanda vatanına hayırlı birer birey olarak yetişirler. Bu anlamda da sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum ve çorba da bir nebzede bizim tuzumuz olsun diyerek SİOKGSK’nın sadece bugün değil her zaman destekçisi olacağımızı bildiririz.” diye sözlerini bitirdi.

SİOKGSK Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Bıyıklı: “Klas Arsa Ofisi’nin bu desteğine ne kadar çok teşekkür etsek azdır. Sporun sadece futbol olmadığını fırsat ve destek verildiğinde çocuklarımızın neler yapabileceğini göstermek istiyoruz. Çocuklarımız bir yerlere gelecekse bilinki siz ve sizin gibi desteğini esirgemeyen kuruluşlar sayesinde olacaktır. Buradan diğer köklü kuruluşlara da seslenmek istiyorum; gelin destek olun ve bu kulübün başarılarının tadını çıkarın.” dedi.