Sizinle gurur duyuyoruz Silivri Kartalları

Silivri Kartalları Derneği, bu hafta oynanacak Beşiktaş-Başakşehir maçına gitmek için yaptıkları organizasyonu iptal ederek, yapacakları masrafların tamamını Mehmetçik Vakfı'na bağışlama kararı aldı.

Sizinle gurur duyuyoruz Silivri Kartalları
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sosyal yardım projeleriyle adından sık sık söz ettiren Silivri Kartalları Derneği, gurur verici bir olaya daha imza attı. Haftasonu oynanacak olan Beşiktaş-Başakşehir maçına gitmek üzere yaklaşık 60 kişilik bir organizasyon yapan Silivri Kartalları Derneği, yönetim kurulunun aldığı karar doğrultusunda bu organizasyonu iptal ederek, maç için yapacakları YOL, YEMEK ve MAÇ BİLETİ masraflarının karşılığını Mehmetçik Vakfı’na bağışlama kararı aldı.

Dernek üyelerinin birçoğunun bağış yapmak üzere Mehmetçik Vakfı SMS Bağış Hattı 2582’ye “Ne Mutlu Türküm Diyene… Dualarımız Sizinle…” şeklinde mesaj attığı ve bu bağışların da maç organizasyonuna katılan 60 kişi ile sınırlı kalmadığı öğrenildi.

Konuyla ilgili konuşan Silivri Kartalları Derneği Başkanı Hüseyin Belenkoğulları, “Hafta sonu Başakşehir maçında takımımızı desteklemek üzere 60 kişilik bir kafileyle organizasyon gerçekleştirmiştik. Ancak son zamanlarda ülkemizde yaşanan terör olayları sonrasında, bu maç için yapacağımız yol, yemek ve bilet masraflarını Yönetim Kurulumuz ile birlikte bir karar alarak Mehmetçik Vakfı’na bağışlamaya karar verdik.” dedi.