S.Ortaköyden Transfer Bombaları

Amatör 1.Küme ekiplerinden Silivri Ortaköyspor dış transferde bombaları arka arkaya patlattı.

S.Ortaköyden Transfer Bombaları
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yönetimin, şu ana kadar teknik heyetin raporları doğrultusunda transferi büyük ölçüde tamamladığı öğrenildi.

TEPECİK’TEN İKİ TAKVİYE

S.Ortaköy yönetiminin ilk bombaları Tepecikspor’dan geldi. Yönetim, daha önce kulüplerinin altyapısında yetişerek Tepecikspor’a giden Oğuzhan ve Okan’ı kadrosuna dahil etti. Yeni transferlerden Oğuzhan’ın santrafor, Okan’ın da sol bek oynadığı bildirildi.

OĞUZ DA  TAMAM

S.Ortaköyspor’un bir diğer bombası ise geçtiğimiz sezon Süper Amatör küme ekiplerinden Selimpaşaspor’da forma giyen Oğuz’u kadrosuna kattı. Genç oyuncunun sol bek olarak görev yaptığı kaydedildi.

MERT İMZALADI

S.Ortaköy yönetiminin bir diğer transferi de İhsaniyespor’dan Mert oldu. Yeni transferin de ortasaha oynadığı belirtildi.

İMZA ÜSTÜNE İMZA

Silivri Ortaköyspor yönetiminin teknik heyetin raporları doğrultusunda ayrıca İstanbulspor’dan Uğur, B.Kılıçlıspor’dan Aykut, Silivripor’dan Uğur, Kavaklıspor’dan Tugay’ı da renklerine bağladı. Yeni transferlerden Uğur’un forvet, Aykut’un sağ bek, Uğur’un ortasaha, Tugay’ın da kaleci olarak forma giydiği öğrenildi.

M.K.PAŞA İLE HAZIRLIK MAÇI

Öte yandan Silivri Ortaköyspor hazırlık maçında Pazar günü M.K.Paşaspor ile karşı karşıya gelecek. S.Ortaköy Stadı’nda oynanacak olan maçın saat 14.00’da başlayacağı elimize ulaşan bilgiler arasında.

İstanbulamator.com