Soyaslan: 'Resmi site günah çıkarma yeri değildir'

Bugün Silivrispor'un resmi internet sitesi üzerinden yapılan, Burhan Soyaslan tarafından Silivrispor'un icraya verildiği açıklaması üzerine, Burhan Soyaslan da sosyal medyadan bir açıklama yayınladı.

Soyaslan: 'Resmi site günah çıkarma yeri değildir'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivrispor’un bir dönem yemek tedarikçiliğini yapan Soyaslan Köfte’nin sahibi Burhan Soyaslan’ın Silivrispor’u icraya verdiği, kulübün resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamayla duyurulmuştu. Burhan Soyaslan da sosyal medya hesabı üzerinden karşı bir açıklama yaptı. Soyaslan, zehir zemberek açıklamasında “Önceki yönetim sözü bir acizliğin ifadesidir.” derken, kulüp yöneticilerini de “Silivrispor’un misyonunu taşımayan, resmi siteyi günah çıkarma yeri olarak kullanan” kişiler olarak tanımladı.
Burhan Soyaslan’ın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklaması şu şekilde:
Silivri Spor Sadece Futbol Kulübümüdür?
Değerli arkadaşlarım, kıymetli dostlarım;
Bugün Silivrispor Resmi İnternet Sitesinde hakkımda yazılan çizilenler ile ilgili bir kez konuşacağım ve bir daha yorum yapmayacağım.
Başlıkta da dediğim gibi, Silivrispor sadece bir Futbol Kulübünün başarılarından mı ibarettir. Silivrispor bir duruşun, bir ilkenin ve aynı zamanda bir ahlakın temsilcisidir. Silivri medeniyetler beşiğidir. Silivrispor bu medeniyet olgusunun en önemli temsilcisi, markası ve yüzüdür. Sportif başarıları perdeleyerek, ilkeleri ve erdemi yani Silivrisporun en önemli misyonunu yok sayamazsınız. Silivrispor kimsenin malı değildir, Silivrispor hiçbir kulüp yöneticisinin kiralık dükkânı da değildir. Silivrispor’un misyonunu taşıyamayanlar, resmi sitelerini günah çıkarma yeri olarak kullanamazlar. Çünkü Silivrispor’un her şeyi Silivrililerindir. O resmi site benimde sitemdir aynı zamanda. Silivrispor geçmişiyle geleceğiyle birbirinden ayrılamaz, yönetimler gelir geçer asıl olan Silivrispor’dur. “Önceki yönetim” sözü bir acizliğin ifadesidir. Sanırsınız ki kulüp yöneticileriyle hiç görüşmedim, uzlaşma zemini aramadım, fedakarlık yapmadım, birden kulübü icraya verdim. Böyle bir durum söz konusu olabilir mi? Kulübün internet sitesinden açıklama yapanlar, uzlaşmak için çaba sarf ettiğimi ama umursamadıklarını neden yazmıyor. Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır.
Ben Burhan Soyaslan , yedi göbek bu kentte doğdum. Dedem bu kentin ilk seçilmiş Belediye Başkanıdır. Ailemle birlikte Bu kentte yıllardır esnaflık yapıyoruz. Her bir metrekaresinde adımız izimiz vardır. Silivrispor bu kentin bir değeri de Soyaslan bir değeri değil mi? Sadece Soyaslan değil , bu kente emek veren, ter döken, istihdam sağlayan herkes en az Silivrispor kadar değerlidir. Ben Silivrispor hakkında alacaklarımı tahsil etmek adına yaptığım bu eylemin sonuna kadar arkasındayım, bu eylemi sadece kendim için değil, Silivispor adına da yapıyorum. Silivrispor’un yöneticileri küçük esnafın üzerine basarak yükseleceklerini sanıyorlarsa aldanıyorlar. MESELE SPORTİF BAŞARI DEĞİLDİR. MESELE YÜCE ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN DEDİĞİ GİBİ, “ZEKİ ÇEVİK VE AHLAKLI “ OLMA MESELESİDİR.