Spor Kulüplerine Işıklar'ın desteği sürüyor

Spor Kulübü ziyaretlerine Büyükkılıçlıspor ile devam eden Başkan Işıklar, Seymenspor'u da makamında kabul ederek söz verdiği spor ayakkabıları teslim etti.

Spor Kulüplerine Işıklar'ın desteği sürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, spora destek çalışmalarına ve ilçedeki amatör kulüplerine yaptığı ziyaretlerine aralıksız olarak devam ediyor. Birinci Amatör Kümede şampiyon olarak Süper Amatör Lige yükselen Büyükkılıçlıspor yönetimi ile Büyükkılıçlı Mahalle Muhtarlığında bir araya gelen Işıklar’ı, Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Meclis Üyesi ve aynı zamanda Silivri Amatör Spor Kulüpleri Derneği Başkanı Bora Balcıoğlu da yalnız bırakmadı. Büyükkılıçlı mevcut sahası hakkında istek ve taleplerini dile getiren Büyükkılıçlıspor Kulüp Başkanı Murat Saraç ligde ve sonrasında yaptığı katkılar için Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a teşekkürlerini sundu.

 

IŞIKLAR; “AMACIMIZ KENDİ GENÇLERİMİZE SPOR YAPTIRMAK OLMALI”

Mahalle Muhtarı Ahmet Mutlu, Kulüp Başkanı Murat Saraç ve Yönetim Kurulu arkadaşları ile Büyükkılıçlı İdari Menajeri Hayrettin Atasoy’un katıldığı toplantıda Başkan Işıklar “Çalışmalarınızı takip ediyorum. Şimdi önünüzde daha zor bir süreç var, süper kümede Silivri’yi temsil edeceksiniz. Ben her konuşmamda söylüyorum yine yineleyeceğim, hedefiniz amatörlük olmalı. Mahalle gençliğine, köy gençliğine spor yaptıramadıktan sonra bu işin hiçbir anlamı yok. Ben her zaman yanınızda olacağım” dedi.

 

DÜZ; “DESTEĞİNİZ BİZE GÜÇ VERİYOR”

Geçtiğimiz günlerde Seymenspor’u ziyaret eden Işıklar verdiği krampon sözünü tutarak, Kulüp Başkanı Soner Düz’e spor ayakkabılarını teslim etti. Seymenspor Kulüp Başkanı Soner Düz ve İkinci Başkan Yasin Yüksel’i makamında ağırlayan Başkan Işıklar; “Yeni bir sezona hafta sonu start veriyorsunuz. Kazasız belasız, sakatsız bir sezon, vurduğunuz gol olsun. Seymenspor’a ve tüm kulüplerimize iyi sezonlar diliyorum” dedi. Seymenspor Kulüp Başkanı Soner Düz ise; “Başkanım inanın bize inanılmaz güç veriyorsunuz. Amatör kümede amatörce mücadele vermeye çalışan nadir kulüplerdeniz. Bunu yaparken de sizin desteğiniz bizim görevimizi oldukça kolaylaştırmakta. Katkılarınız için şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

IŞIKLAR TAKIMLARA BAŞARILAR DİLEDİ

Başkan Işıklar, bu hafta start alacak olan 2012- 2013 futbol sezonu II. Amatör Küme Gruplarında Silivri’yi temsil edecek olan takımlarımıza da başarılar diledi.