Taekwondocu'lardan Tuğlu'ya teşekkür

Silivri'li Taekwondo Spor Kulübü velileri ve öğrencileri, dün CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu'yu ziyaret ederek, spora ve sporcuya vermiş olduğu değerden dolayı teşekkür plaketi sundular.

Taekwondocu'lardan Tuğlu'ya teşekkür
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, dün Silivri Taekwondo Spor Kulübü veli ve öğrencilerini makamında ağırladı. Kulüp öğrenci ve velileri, spora, sporcuya ve gençlere verdiği desteklerden dolayı Tuğlu’ya teşekkür plaketi sunarken, bundan sonrada kendisini her zaman yanların görmek istediklerini ifade ettiler.

 

TUĞLU: SPOR BEDENİN EĞİTİLMESİDİR

Silivri Taekwondo Spor Kulübü tarafından kendisine layık görülen plaket karşısında memnuniyetini dile getiren CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu da, “Emekli bir öğretmen olarak her zaman sporun,  bedenin eğitimi açısından ne kadar önemli olduğunu dile getirmişimdir. Spor bir gencin ahlaki açıdan gelişmesinde de büyük rol oynamaktadır. Takım ruhunu ve birlikte hareket edebilme kabiliyetini geliştirmesi ve gençlerimizin arzu ettiğimiz noktaya gelmesinde sporun önemli bir yeri vardır. Spor yapan genç, bunun ahlakına ulaştığında birçok şeyi kavramış demektir. Tüm bu düşünceler ışığında, her zaman sporun, spora gönül vermiş gençlerimizin yanında olmaya, onlara elimizden gelen desteği sunmaya devam edeceğiz. Ayrıca ben de ziyaretiniz ve nazik düşüncenizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.