Tonta 'Birbirimize inanıyor ve güveniyoruz'

Silivrispor İdari Menajeri Mesut Tonta yaptığı açıklama ile son oynanan Kemer maçı ve ligin ikinci yarısı ile ilgili bilgilendirmede bulundu.

Tonta 'Birbirimize inanıyor ve güveniyoruz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hafta sonu Antalya deplasmanında Kemerspor 2003 takımını 2-1 ile geçen Silivrispor’da şampiyonluk şarkıları söylenmeye başladı. Oynanan maça ve gelecek ile ilgili bilgilendirmede bulunan Silivrispor İdari Menajeri Mesut Tonta yaptığı açılamasında; “Geçtiğimiz hafta Çatalcaspor beraberliğinin ardından Kemerspor 2003 deplasmanı bizim için önemliydi ve çıkışımızı sürdürmek için galibiyet şarttı. Özellikle Kemer maçı taraftar ve camia kenetlendiğinde kazanmak için büyük bir artı olduğunun göstermiş olduk. Kemer maçının ilk bölümünde pozisyon zenginliği bizdeydi. Deplasman maçı gibi olmadı Kemerspor maçımız ve istediğimiz puanı aldık.
VAHİT DIŞINDA SAKAT OYUNCUMUZ YOK
Antalya deplasmanında sanki kendi sahamızda oynar gibiydik. Kemer takımının kendi sahasında seyircisinin olmaması, bizim taraftarımızın da yüzlerce kilometrelik yolu gelerek bizleri desteklemesi iç sahada oynadığımız hissettirdi bizlere. Önümüzde oynanmayı bekleyen 4 tane maç var. Oyuncularımız bir gün izin yaptıktan sonra Salı günü toplanacaklar. Takımımızda sakatlığı devam eden Vahit’in dışında sakat ve cezalı oyuncumuz bulunmuyor. Vahit kardeşimiz de bu hafta idmanlarına başlayacak düzeyde olacaktır. Kalan 4 maçın 2 tanesi deplasman olacak. Son maçımızı da içerde olacak bu maçlardan da puanlarımızı toplarsak hedeflediğimiz yerde ligimizi tamamlarız.
DEVRE ARASI TAKVİYELER OLACAK
Devre arasında ise teknik heyetin raporları ve yönetimimizin de alacağı kararlarla eksik görülen bölgelere takviyeler yapılacaktır. Özellikle ligin ilk yarında sahnelenen futbol ile Silivrispor’un adını duyurduk. Grupta Silivrispor artık var olduğunu gösterdi. İlerleyen haftalarda bu işi götürecek olan takımlar da şekillenmeye başladı. Manisa Büyükşehir, Kırıkhan, Bodrumspor lig sonuna kadar en yakın takipçilerimiz olacaktır.
LİG SONU PUAN TABLOSU BİZİM İÇİN EN İYİSİ OLACAK
İlçemiz de artık bu işe sarılıyor yönetimimiz, başkanımız, hocalarımız da bu işin bilincindeyiz inşallah sezon sonunu istediğimiz yerinde bitirir mutlu sona ulaşırız. Herkes inanmaya başladı. Bizim için önemli olan lig sonundaki puan tablosunun gösterdiğidir.
GEREKLİ TEDBİRLERİ ALACAĞIZ
Şimdi bir gerçek var ve bu gerçek de ligin ilk yarısında oynanan maçlarla ikinci yarı oynanacak olan maçların arasındaki farkları net bir şekilde göreceğiz. İkinci yarı tüm takımlar takviyelerini yapacak ve ikinci yarıya bambaşka takımlar halinde olacaklardır. Kimi takımlarda maya tutacak, kimilerinde ise maya tutmayacaktır. Bu futbolun adaletidir aslında. Herkes, her takım önlemlerini alıyorsa bizde önlemlerimizi alacağız. İlçemiz de bu işi sahiplenirse bizim karşımızda kimse duramaz. Biz Silivrispor olarak her türlü tedbiri almak zorundayız.
HERKES İNANIYOR
Taraftarımız içerde ve dışarda destekliyor. Kasaba taraftar grubu bizi yalnız bırakmıyor bu bir moral işidir. Herkes duyarlı olursa, herkes destek olursa bu işi bitiririz. Basınıyla, seyircisiyle şampiyonluğa ulaşırız. Belediye Başkanımız Özcan Işıklar, Kulüp Başkanımız Ümit Kalko, Yönetim Kurulu Üyelerimiz inanın bizlere desteklerini hiç esirgemiyorlar. Silivrispor’da kazandıkça moralleniyorlar, futbol takımı olarak ekonomik anlamda sıkıntıları da aştığımızda iyi olacak. Özlemle beklenen lig sonu bizler için bayram olacaktır” diyerek sözlerini tamamladı.