Toysal Pes etmem sonuna kadar savaşırım

TFF 2. Lig Beyaz Grupta var olma mücadelesi içinde olan Silivrispor'da göreve yeni gelen tecrübeli teknik adam Bayram Toysal yaptığı açıklamalarla camiaya seslenerek bu zorlu görevin üstesinden geleceklerini belirtti.

Toysal Pes etmem sonuna kadar savaşırım
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hafta başında Silivrispor Teknik Direktörlüğüne getirilen Bayram Toysal, cumartesi günü oynayacakları Hacettepe maçı öncesinde yaptığı açıklamayla birleştiriciliği gösterdi. Bayram Toysal yaptığı açıklamasında; “Hiçbir zaman da çabuk pes eden bir karakterim olmadı ve bundan sonra da olacağını sanmıyorum. Hayatım boyunca da bu durum böyle olmuştur. Hatayspor’da son maç kümede kaldık. Maraş takımında da son maçta şampiyonluk yaşadım. Son düdüğe kadar bu işi götürmeye çalışacağız ve inşallah da başaracağız.

“BÜYÜK BİR ÖZVERİ SERGİLEYECEĞİZ”

Lig sonuna kadar her maçımızı büyük bir özveri ile oynayacağız. Bu maç itibariyle yani Hacettepe maçı ile başlayacak büyük bir özveriyi başlatmamız lazım. Futbolcu kardeşlerim de ellerinden gelenin fazlasını sahaya yansıtırlarsa bu iş olur.

“KEYİFLİ VE SONUÇ ODAKLI OYUN OYNYACAĞIZ”

Maçı bu hafta sonu izlemeye gelen herkese oyuncularım ve ben oldukça keyifli bir doksan dakika izlettireceğimize inanıyorum. Oyun anlayışı olarak izleyenlerin keyif aldığı ve sonuç odaklı bir oyun oynatmayı tercih ederim her zaman.

“BİZ DEĞİŞTİRMEYE GELDİK”

Artık iş daha çok gurur meselesine döndü. Önümüzde 14 hafta var ve hepsi de final maçları olacak. Futbolcularım en azından bundan önceki kötü gidişatı bertaraf edip bundan sonraki süreçte daha iyi ve güzel şeyler yapabilmek adına elinden gelen bütün gayreti göstereceklerine inanıyorum. Yani işin özü bu, Hacettepe maçı bizim çıkış maçımız olacaktır. Benim bu maça bakış açım bu şekildedir. Elimizden ne geliyorsa bu takımın daha huzurlu ve mutlu olabilmesi adına her şeyi yapmaya çalışacağız. Biz değiştirmeye geldik ama futbolcu kardeşlerimiz bunu ne kadar değiştirir hep beraber göreceğiz.

“SİLİVRİ’YE SEVEREK VE İNANARAK GELDİM”

Silivrispor iyi bir kulüp iyi bir camia yönetim başkan hepsi çok ilgili, taraftar keza öyle, bu takımın bu tür sıkıntıları yaşamaması lazımdı. Bizde bu güzide camiayı inşallah layık olduğu yerde tutarız ve önünü açarız. Hakikatten çok zor bir görev ama ben çok umutlu ve severek geldim inanıyorum ki faydamız olacaktır” diyerek sözlerini tamamladı.

Engin Akın