Tüm Silivri takımı için kenetlendi

Lig başından beri bir türlü istediği sonuçları alamayan Silivrispor'da hemen hemen herkes ağız biriliği yaparcasına takımlarının yanında olduğunun mesajını sosyal medyadan yayınlamakta.

Tüm Silivri takımı için kenetlendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele etmekte olan Silivrispor’a destek vermek için ilçe sakinleri adeta birbirleriyle yarışmakta. Pazar günü saat 13.30’da Silivri Stadı’nda oynanacak olan Tire 1922 maçı öncesinde futbolseverler takımlarına sahip çıkarak desteklerini açıklıyorlar. Sosyal paylaşım sitelerinden yapılan destek açıklamalarının ilki Silivri Yeni Mahalle Muhtarı Yavuz Alçi’den geldi. Birbiri ardına yapılan açıklamaların ikincisi ise Silivrili genç iş adamlarımızdan Serdar Karaca’da desteğini açıkladı. Şahsi hesabından bir açıklama yazan Yeni Mahalle Muhtarı Yavuz Alçi açıklamasında; “Madem yönetim bu hafta maç biletlerini 5 TL yaptı bizde üzerimize düşeni yapalım. 20 adet bilet benden gelmek isteyen maç saatine yarım saat kala stadyumda olsun” dedi.
SERDAR KARACA’DA DESTEK AÇIKLADI
Silivrili genç iş adamlarından Serdar karaca’da sosyal medya hesabından yaptığı bilgilendirme ile kulübü sonuna kadar destek olacağını açıkladı. Şahsına ait sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında Serdar Karaca; “Takıma hep destek tam destekse. Taraftar olmak zor günde yanında olmaksa. Başka Silivrispor da yoksa. Tüm takım ve teknik kadronun yemeği de benden. Ayrıca sadece öğrencilere verilmek üzere, gençlere sporu sevdirmek adına 50 adet bilet de benden” diye açıklamada bulundu.
KASABA’DAN ÖZEL ORGANİZASYON
Pazar günü Silivri Stadı’nda saat 13.30’da oynanacak olan zorlu Tire 1922 maçı öncesinde Silivrispor’a bir destek de resmi taraftar gurubu Kasaba’dan geldi. Bu önemli maç öncesi büyük bir organizasyona imza atmaya hazırlanan Kasaba’da her şey Tire 1922 maçına bağlandı ve bu maç için özel bir organizasyon hazırlanıyor.
TÜM YÖNETİM KENETLENDİ
Hayati maç öncesinde başta Silivrispor Kulüp Başkanı Ümit Kalko olmak üzere ikinci Başkan Süleyman Gencoğlu, Yusuf Temel, Mutlu Memiş Abdulvahap Aras ile birlikte yönetim kurulu üyeleri de kenetlendi.