'Ya biz bu maçı alacağız ya da bu maç bizi'

Silivrispor Kulübü Başkanı Akgün Duru, Gümüşhanespor maçı öncesinde soyunma odasına girerek futbolcular ile motivasyon konuşması yaptı. Duru, Fatih Sultan Mehmet'in İstanbul'u fethi esnasında söylemiş olduğu 'Ya ben İstanbul'u alırım ya da İstanbul beni!' sözünü futbolcularına hatırlatarak 'Ya biz bu maçı alacağız ya da bu maç bizi' dedi.

'Ya biz bu maçı alacağız ya da bu maç bizi'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bugün evindeki ilk galibiyetini lig lideri Gümüşhanespor karşısında alan Silivrispor’da Başkan Akgün Duru’nun maç öncesinde soyunma odasında yaptığı konuşmanın videosu, kaptan Yunus Yaşar tarafından, “Maç Öncesi Konuşmamız İnşallah Bu Sezonda Bize Güvenenleri Mahçup Etmeyiz” mesajı ile sosyal medyada paylaşıldı.

Futbolcuların Bandırmaspor maçı sonrası kendisine vermiş olduğu sözü hatırlatarak bu sezon küme düşmemeleri gerektiğini vurguladığı videoda Başkan Duru, Fatih Sultan Mehmet’in İstanbul’u fethi esnasında söylemiş olduğu “Ya ben İstanbul’u alırım ya da İstanbul beni!” sözünü hatırlatarak “Ya biz bu maçı alırız ya da bu maç bizi, hepimizi” diyerek kritik maçın önemini futbolcuları ile bir kez daha paylaştı.

“Bu takımı Silivri limanına getirin”

Başkan Duru konuşmasının devamında futbolcularına hitaben “Ya Çanakkale’de batan İngiliz denizaltısı olacağız ya da 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkan Bandırma Vapuru olacağız. Kaptan, arkadaşlarını al, çık ve bu takımı Silivri limanına getir. Sizlere inanıyorum.” dedi. Duru’nun konuşmasının ardından sahaya çıkan Silivrispor, güzel mücadele ettiği maçı da 1-0 galip tamamladı.