Yaş başka iş başka

3. Lig B gurubunda mücadelesini sürdüren Melekler'e Hendekspor'un genç oyuncularından ders.

Yaş başka iş başka
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz haftalarda Silivrili voleybol severleri galibiyete alıştıran Melekler bu hafta sonu oynadıkları Hendek maçından 3 – 0 mağlup ayrıldı. Yaşları 14 ila 17 arasında değişen Hendek voleybol takımı B grubunda şova devam ediyor.

Hendekspor, Aroma Bayanlar Voleybol 3.Ligi’nde 5’nci hafta karşılaşmasında Hendek Spor Salonu’nda Silivrispor’u konuk etti. Taraftarlarının desteğini arkasına alan Hendek’li genç oyuncular ilk sette bir hayli zorlansa da 27-25 ile öne geçti. Bu setin ardından oyunda üstünlüğü iyice eline alan Hendekspor ikinci seti 25-18, üçüncü seti de 25-19’la kazanarak salondan 3-0 galip ayrılmayı başardı. Hendekspor’un genç oyuncuları bu sonuçla gruptaki beşinci maçını da set vermeden kazanmayı başardı.

RAKİPLERE SET YOK

Silivrispor önünde ilk sette zorlanmalarına karşın kızlarının çok iyi bir maç çıkardığını belirten Antrenör İdris Demir, hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi. Antrenör Demir, “Ligde çok iyi gidiyoruz. Kızlarım daha rakiplerine set vermedi. İki yıldır kapısından döndüğümüz 2.Lig’e bu yıl yükselmek istiyoruz. Bunu da başaracak sporcu topluluğuna sahibim. Oyuncularımı aldıkları galibiyetten dolayı kutluyorum” dedi.
Hendekspor: 3
Silivrispor: 0
Salon: Hendek
Hakemler: Onur Acar** Recep Ece**
1.Set: 27-25 2.Set: 25-18 3.Set: 25-1