Yavuz Muhtar'dan Silivrispor'a tam destek

Silivrispor Yönetimi bu hafta oynanacak olan Silivrispor-Tire 1922 maçının bilet fiyatlarını 5 TL olarak açıkladı. Yeni Mahalle Muhtarı ve aynı zamanda Kavaklıspor İkinci Başkanı Yavuz Alçi de Silivrispor'a ilginç bir yöntemle destek sözü verdi.

Yavuz Muhtar'dan Silivrispor'a tam destek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeni Mahalle Muhtarı ve Kavaklıspor İkinci Başkanı Yavuz Alçi, Silivrispor’a desteğini sürdürüyor. Geçtiğimiz maçlarda da Silivrispor’u desteklemenin önemini vurgulayan ve çevresindeki insanların statta yerini alması gerektiği yönünde paylaşımlar yapan Yavuz Alçi, bugün Facebook üzerinden yaptığı bir paylaşımla da dikkati çekti.
Silivrispor yönetiminin bu hafta oynanacak olan Tire 1922 maçı bilet fiyatlarını 5 TL olarak açıklamasının ardından Yeni Mahalle Muhtarı Yavuz Alçi yaptığı paylaşımda, “madem yönetim bu hafta maç biletlerini 5 TL yaptı bizde üzerimize düşeni yapalım... 20 ADET BİLET benden gelmek isteyen maç saatine yarım saat kala stadyumda olsun...” ifadelerine yer verdi.
Alçi’nin bu paylaşımı sonrasında yapılan yorumlarda farklı kişiler de benzer şekilde takıma destek olacaklarını belirtti.

Eyüp Can BALABAN