Yeni müdürden çocuklara 'yeni kuşak' sürprizi

Silivri İlçe Spor Müdürü olarak göreve atanan Sinan Büyükparmaksız, Silivri Taekwondo Kulübü'nün antrenmanını ziyaret etti. Büyükparmaksız, kuşak atlama sınavında başarılı olan 135 öğrencinin yeni kuşaklarını da taktı. Ziyarette Taekwondo Kulübü Başkanı Meral Soyer de bulundu.

Yeni müdürden çocuklara 'yeni kuşak' sürprizi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri İlçe Spor Müdürü olarak göreve atanan Sinan Büyükparmaksız, Silivri Taekwondo Kulübü'nün antrenmanını ziyaret etti. Büyükparmaksız, kuşak atlama sınavında başarılı olan 135 öğrencinin yeni kuşaklarını da taktı. Ziyarette Taekwondo Kulübü Başkanı Meral Soyer de bulundu. 


Kulübün antrenörlerinden Cem Soydaş ve Kürşat Soydaş ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi. İlçe Spor Müdürü Sinan Büyükparmaksız ise yaptığı konuşmada “Ben öncelikle hepinizi tebrik ediyorum. Bu kadar sporcuyu karşımda görmekten bir sporcu ağabeyiniz olarak çok onur ve gurur duydum. Çocuklarımızı spora özendirdiğiniz için velilerimize çok teşekkür ediyorum” dedi. Kulüp yöneticileri göreve yeni başlayan İlçe Spor Müdürüne çiçek takdim etti.