Yönetim, Silivrispor'un Gerçek Borcunu Açıkladı

Silivrispor Yönetim Kurulu, basın açıklaması yayınlayarak kulübün borcunu açıkladı. Açıklamada 'Geçtiğimiz dönem ki Kulüp Başkanı İhsan Atun'un 2.795.000 TL olarak beyan ettiği rakamın kongre sonrasında incelendiğinde 3.212.000 TL olduğu ' ifade edildi.

Yönetim, Silivrispor'un Gerçek Borcunu Açıkladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kulüpten yapılan açıklama şu şekilde;
 
 
Silivrispor’ da Haziran ayında yapılan Genel Kurul öncesinde Kulüp Başkanımız Sayın Ümit Kalko ile görüşmeye giden eski Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kulübün toplam borcunun 2.795.000 TL olduğunu gösteren bir belge vermişlerdir. Genel Kurul sonrası ise yapılan incelemelerde borcun 3.212.000 TL olduğu görülmüş olup konu İhsan Atun ‘a sorulmuş kendisinin de o süre zarfında unuttukları borçları ilave ettiğini beyan etmiştir.
Yaklaşık 4 aylık bir süre içerisinde bu miktar çeşitli ortamlarda tekrar edilmiştir.
4 Ekim Salı günü Kulüp Binamızda Başkanımız Sayın Ümit Kalko ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin katılımıyla göreve geldiğimiz günden bugüne kadar ki süreci değerlendiren bilgilendirme toplantısı yapılmıştır.
Hiçbir kimseyi zan altında bırakmayan, rencide etmeyen bu toplantı sonrası eski Başkanımız sosyal medyada bazı rakamlar ve söylemlerde bulunmuş yanlış bilgilendirme yapıldığını ima etmiştir.
Silivrispor’un gerçekleri hiç kimsenin itiraz ya da şahitliğine gerek duyulmayacak şekilde ortadadır.
Silivrispor’un Yönetim Kurulu Üyeleri uzayda değil bu ilçede yaşamaktadır. Dolayısıyla bazı bilgileri almak için kendilerine ulaşmak dünyanın en kolay işlerinden biridir.
Sosyal medyadan aklanmak, Silivrispor’u dizayn etmeye çalışmak, Kulübün İçişleriyle ilgili bir kelimeyi dahi bilmeden dedikodu, tahmin, varsayımla paylaşımlarda bulunmak, bazı kişileri yüceltmeyeceği gibi kimseyi de yerin dibine sokmayacaktır.
Bizden önceki ve mevcut Yönetimde bulunan bu Kulübe emeği geçen tüm Üyelere göstermiş oldukları katkılardan dolayı teşekkür ederiz.
Mevcut Yönetim başta kurumsallaşmanın, borçların azaltılmasının ve sportif başarının kalıcı olması adına var gücüyle çalışmaya devam etmektedir.
Bu yüzden kimse ile mecbur kalınmadığı sürece polemiğe girilmeyeceğinin tüm Silivri Halkı tarafından bilinmesini isteriz.
 
SİLİVRİSPOR YÖNETİM KURULU